torsdag 3. januar 2008

Velkommen til 2008

Nå er vi altså kommet til 2008,men ny forandringer og nye muligheter. Nyttårssaften ble feiret hjem til min svigerinne,som hadde ordnet så mye god mat til over 20 stk. Hun er bare helt utrolig til å holde sammenkomster. Aksel på 8 mnd smilte bare til sine første nyttårsrakketter,spørs om han er herdet etter 8 mnd med sin storebror Martinus.
Martinus fikk faktisk være oppe til halv ett den dagen,han og søskenbarna storkoset seg.(litt overtrøtt og en stor porsjon med godteri så ble det jo liv i leiren)

Men nå er det jo kommet reklame i posten igjen da på møbeltilbud,får jo lyst til å skifte ut hele stuen.(er det noen som har en sekk med penger???) Men denne kommoden har jeg veldig lyst på,spørs om det ikke blir en slik en i løpet av året!!!!

6 kommentarer:

liven sa...

Hei. Tøff kommode !! Jeg har alltid lyst å fornye litt når det er nyttår har defor gått igang med å male litt. Har dilla på hvitt for tiden og holder derfor på og male en kommode hvit. Fin blogg du har:)

silje-sin sa...

Hei,og godt nytt år! Bra at guttene dine klarte seg så fint gjennom nyttårsaften! Flotte navn forresten:) Her gikk også nyttårsaften bare bra,Ferdinand sov gjennom alle rakettene og Augusta så heller ikke ut til å bry seg stort. Den eneste som ikke var helt fornøyd var vår katt Mons. Han var rimelig stiv i blikket stakkar...:) Flott gave du ga mannen din! Jeg har planer om å gjøre det samme når min mann fyller 30 om 2 år. Men da blir det nok Arsenal-kamp. Gratulerer med det forestående bryllupet,når er den store dagen? Klem

Ting og Tang sa...

Hei.
GODT NYTT ÅR!!
Lekker komode!
Ser du he hatt ei flotte jul:) De he ej oxo hatt, masse godt mat å ikkje minst SNOP!
hehe..
Ha en flotte kveld!
klem

christiane sa...

heisann:0)
var ein kjempe stilig kommode!!
nytt år å nye muligheter er det ikke så di sier?? hehe
skal au av å kjøpe meg noe kommoder nå, har fått så masse gaver til jul at jeg må ha noe å sette det oppå å ha noge å legge tingene i.. kosa deg vidare
klemmer christiane

Emmeline sa...

Skjønner godt at du har lyst på denne kommoden, den var rett og slett stilig. Jeg har sett lenge og vel på nissefatene dine... Jeg visste at jeg kjente dem igjen, men hvor hvor har jeg sett dem...
Og vips så poppet det inn i hodet; for svigermor har også sånne nissefat. Veldig dekorative og flotte er de, store og fine syns jeg. Lykke til med kommodekjøp og godt nytt år forresten:)

christiane sa...

hei å hå:0) ja det er det. hos di er dar så masse fint at du kan bli gal av det. hehe
klemmer