fredag 11. januar 2008

God helg

HELG igjen gitt tiden flyver. Ser dette veldig på Aksle han ble 8 mnd i går,nå kravler han rundt omkring i stuen og vinker hadet når vi sier det. Over helgen må jeg vel spandere på meg en ny lampe på stuen. Det er heldigvis en billig Ikea lampe som har fått kjørt seg litt,den mangler litt sjarm nå kan man trygt si. Aksel fant nemmelig ett lite hull i den,men nå er det ikke lite mere..Skal også få i meg noe stoff over helgen for å sy meg liftgardiner,Aksel vill gjerne henge i Panelgarinene mine (sikkert fint for han,men vill ikke ha nå Tarzan etterliging i stua.) Så da er det bare å ta frem symaskinen.
Blei masse ungeprat her nå men pytt pytt,sånn er det i denne ungeverden. Ungene mine er jo det fineste jeg har her i verden. På onsdagen neste uke reiser jeg og Martinus til Oslo vi skal på Disney on ice gleder oss masse til dette..
Ha en fortsatt fin dag alle sammen og en riktig fin helg

5 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei! takk for kommentar,og så fint at du fikk litt inspirasjon til innbydelsene! Det gikk fort å lage dem også! Er litt av hvert som skal planlegges når man skal gifte seg,om det er her eller i utlandet. Skal alle de gjestene være med på turen? Vi giftet oss for 2,5 år siden i Barcelona. Det var bare mannen min og jeg som reiste,og det var så koselig,men likevel høytidelig. Etterpå hadde vi venneselskap i norge. pappa arrangerte også selskap for oss,så det ble en del styr rundt det alikevel... Ang kjole kjøpte jeg min i en vanlig klesbutikk jeg! Tror merket var Vila faktisk. Den var i champagnefarget silkestoff,uten stropper. Også hadde den paljetter foran. Ble jo ikke noe brudekjole,men fungerte veldig fint,spes siden det var i varmen. Uansett finnes det jo masse flotte kjoler,lykke til! Gleder meg til å følge forberedelsene videre! God helg! mange klemmer

silje-sin sa...

24 stk er jo kjempeflott da! Skoene mine kjøpte jeg faktisk på Din sko! De passet perfekt til kjolen,var i samme farge. Jeg tror man kan finne mye fint om man bare leter litt! Selv om jeg faktisk slapp å lete lenge,"datt" liksom over ting. Jeg syntes det var unødvendig å bruke masse penger på klærne,men det er jo opp til hver og enkelt:) Hvor har du sett den kjolen da? Hørtes jo flott ut:) klem

Ting og Tang sa...

Kosli å fare på Disney on ice, he lyst ej oxo men de e so langt å reise å dyrt! Ungeprat blir de stort sett heile tida, som du sei, de finaste me he her i live! Krabba han ja, Ella kjem sej berre bakover enda, men de kjem tidsnok huska ej:)
Kos dej...:)

Zizzi Molde sa...

Hei, og takk for hyggelig hilsen... Så spennende med en på 8 måneder i huset, det kunne jeg og tenkt meg. Jeg ser du har mye kjekt i vente, det er sikkert gøy å planlegge.Ønsker deg en god helg, og en spennende tur avsted for å se på Disney On Ice.

ChatrinesLiving sa...

Jeg har en utmerkelse til deg i bloggen min:)
Go helg!
Klem:)