torsdag 17. januar 2008

Disney On Icenemo

skjønnheten og udyret
Ja da er vi tilbake ifra Osloturen vår. Vi kom til oslo tidlig på onsdagsmorgenen,så det ble jo god tid til litt shopping :-) Ungene syntest det gikk greit,ble jo litt bestikkelser undervei..Litt utpå dagen dro vi på Peppes Pizza å tok oss en matbitt,ungene fikk seg en stor skål med is til dessert.
Da klokken nermet seg halv seks dro vi bortover til Oslo Spektrum. Der ble vi møtt av masse salgsbur med masse Disney tinger,så det gikk jo litt penger der da....Da vi hadde gjordt oss konk på disse shoppingbuene ,entret vi inn til selve ishallen. Martinus var helt i ekstase for å si det mildt,og det ble jo ikke mindre når showet begynte. Han ble sittende på fanget mitt da det var masse "vannhoder" foran oss. Han satt som en engel under hele akten. Det var et utrolig bra show,er absolutt å annbefale,for store og små.(NB!ikke alle bildene som ble like klar)
Ha en fortsatt fin dag !!!

7 kommentarer:

ChatrinesLiving sa...

Å det så flott ut!
Ungene mine var på is-showet for noen år siden med sine besteforeldre, de syns også det var helt topp!
Litt langt for oss å dra dit nå da, helt fra tromsø...
Vi får klare oss med isen i gatene her oppe...hehe
Ha en super tordsagskveld!
Klem:)

Lene sa...

Hei, Catrine :)
Jeg blir alltid så glad nå noen jeg ikke har vært hos før legger igjen ett spor :) Så finner jeg dem igjen - og får snoket litt tilbake ;)

Å, fy søren som jeg savner den tiden da min sønn var litt yngre. Fast takst var Disney showet hvert år. Min sønn har gebursdag 12.januar, så det passet jo fint som en liten ekstra feiring. Han er nå 21 og feirer helst med kompisser - skjønner jo det :)

Og så ser jeg du skal gifte deg. Sååå spennende. Vi får kanskje bli med på litt forberedelser her da? :) Jeg laget forresten invittasjoner for ei venninde. Jeg kledde fyrstikkesker som en liten smykkeeske. Når du åpnet en, lå der to ringer tvunnet i hverandre laget av cernit. Jeg hang en liten gulltråd i, og når du dro dem opp, fulgte der med en "trekkspill" brettet invittasjon (som var limt fast i esken nederst). Litt jobb, men stor suksess :)

Ha en finfin kveld - jeg kommer innom og følger med :)

irina sa...

Heia og takk korslig kommentar. du er han en fin blogg:)
Hvordan fant du meg ? Blir så glad når keg oppdager en kommentar ;)
Ha en fin kveld !!

Tonje sa...

åh..det hørtes veldig koslig ut...det er slike opplevelser man tar med seg hjem og gjør ventetiden til våren raskere.

Oleiv Lene sa...

Heisann!
Så hærlig at det ble en kjempesuksess med Disney da! Ja, kan tenke meg dette var noe for Martinus (mamman også:))Godt å komme seg ut og lufte seg litt tenker jeg. Her går jeg fremdeles tett som bare det. Skal bli kjekt når babyen kommer. Magne ser det skjer på tirsdag, for da er det fullmåne...;)ja, ja, vi får nå se... Vi snakkes! klem

Ting og Tang sa...

Å kan tenke mej da va spennande!! Masse so skjer heile tida:)
Ha en fine kveld:)

Lene sa...

Hehe. Ja, men tiden leger alle sår, og man "glemmer" etterhvert. Det var travle studietider som gjorde at jeg til slutt bare måtte ty til kjøpte bakevarer igjen.

Så koselig at du kom innom på lunsch i dag :)

Ha en super lørdagskveld og natt :)