onsdag 23. januar 2008

En vinterdag


Dette bildet tok jeg fra mitt kjøkkenvindu,utrolig kjekt å kunne titte utpå disse småe og store fuglene som forsyner seg med litt mat. Godt å kunne hjelpe med en liten matpakke..
skal tro hva di sitter å tenker når di sitter der på trestubben min å spiser???Skal tro om det er mat her i morgen,skal tro om fru nilsen vill være med på en liten lutfetur litt senere. Ja ikke lett å si hva disse dyrene tenker. Men skjønn det er di..
Ha en fin fin kveld!!

8 kommentarer:

Lene sa...

Åå, sånn et deilig og fredfullt syn :) Koselig å gi småpippen litt niste, ja. Uff, nå fikk jeg dårlig samvittighet. Glemte til og med å kjøpe julenek i år...

Ha en finfin kveld :)

Oleiv Lene sa...

Så søte de er... det minner meg på at fuglebrettet vårt sikkert er tomt også. Litt morsomt å følge med disse fuglene, spesiellt når far i huset sitter med fugleboka og finner ut om det er en sort som har vært der før eller ikke, og John Einar klistrer en liten nesen og små barnehender mot vinduet og roper i begeistring pipipipipipipi... ;)

Kreoline sa...

Nydelige bilder. Er så misunnelig at dere har vært på "Holiday on ice", det het det i min ungdom, og jeg var å så et par forestillinger, nydelig, og har enda ikke glemt det, det er maaaaange år siden. Takker for award, det varmet mitt hjerte. Klem fra meg.

ChatrinesLiving sa...

Å så søte disse var! Nydelig utsikt fra ditt vindu, og vakker vinter!! Her er det bare blåst, og lite fin snø...
Ha en fin kveld!
Klem:)

Ting og Tang sa...

Fine bilde du he tatt.
Ser ej ut mitt kjøkkenvindu ser ej rett i garasja...men he nydeli utsikt fra stua da:)
Ha ei nydeli helg:)
Klem

Lene sa...

Hei på deg :)
Tittet innom - så da kan jeg jo benytte sjangsen til å ønske en superfin søndag :)

Lene sa...

Uff, så mange som er syke for tiden... Ønsker deg masse god bedring. Og så en kopp som jeg synes er deilig når influensaen herjer: Varm melk med vaniliestang, honning, kokesjokolade - og av alle ting litt cayennepepper, bare så det river litt. Trøster også meg selv med en dasj krem på toppen. Mmmmm..

Trøsteklem :)

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Jeg vet ikke prisen enda desverre da SIA bestemmer utprisene men rundt 800-900 pr 6 kopp/skål (PS uten asjetter men fin til glass fat)te-kanne samt fløte og sukkerskål:0) Si ifra om du vil jeg skal legge tilsides. KUN 4 sett! hadde ikke flere! SNX:0)