søndag 20. januar 2008

Nye gardiner

Ja i dag fikk jeg som sagt litt energi over meg ,å sydde nye gardiner til spisestuen.. Har gått å tenkt på dette en liten stund,men når kvelden har kommet har jeg liksom ikke orket å satt meg med det. Sofaen,en kopp te og en god bok har fristet litt mere... Men som man sier "bedre sent enn aldrig". Ble faktisk ganske så fornøyd med liftgardinene mine,litt uvant i starten men jeg venner meg vel til det. Den store lysestaken i vinduet fikk jeg av en god venninne,hun kjøpte den til meg når hun var i afrika en plass. Liker den veldig godt,synest det er veldig artig å få noe ikke alle andre har.
Ønsker alle en riktig fin søndag

9 kommentarer:

Oleiv Lene sa...

Heisann!
Så flink du er da:) Det ble jo virkelig en lyst og lett spisekrok når du fikk nye gardiner, -hærlig nå som det går mot lysere tider også. Varene dine har forresten kommet, så jeg stikker nok oppom en tur i morgen, så får dere begynne med spa og sånn...;) Ha en fin kveld!

ChatrinesLiving sa...

Så fint!! Jeg syns lift-gardiner er så flotte og enkle:) Stuen din var flott den også!:)
Å lysestaken var kjempefin, ja i grunnen så er alt fin hos deg ja!:)
Ha en kjempefin søndagskveld!
Klem:)

Anonym sa...

Hei| Synes liftgardinene ble skikkelig fine , så flink du er da! Takk for titten , koselig blogg du har!

Hilsen fra Lisbeth

Mrs.J sa...

Nydelig lift gardiner! elsker når de er så lyse og enkle.
Deilig når det går mot lysere tider også.. :)
Veldig koselig blogg du har.

Lene sa...

Oj.. Såååå fint dere har det :) Både koselig og stilig. Og jeg likte liftgardinene kjempegodt. Og så synes jeg det var kjempetøft med lift, kombinert med trepersienner :) Ikke sett før :)

Ha en finfin dag :)

@afjo72 sa...

Kjempefine gardiner - og selvgjort er fortsatt velgjort :o)

Ha en fin ettermiddag!

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Syr du å du da! Ikke værst! Ja de koppene er lekker-skal se om jeg bestiller de på messen! Vet ikke pris nei og den tavla skal jeg si ifra om når den kommer! LOVER! Ha ei flott uke!

Tonje sa...

wow! Syr du slike vakre gardiner selv....det kunne jeg aldri ha klart,,,hihi

Den lysestaken var stilig,er selv glad i å få gaver som ikke alle andre har..

Emmeline sa...

Du er jo KANONFLINK.... Herligheten.
Jeg har ikke nubbesjans til å sy noe i nærheten engang, og de ble virkelig knallflinke. Det så både lyst og lekkert ut hos deg nå, skikkelig vårstemning med lyse lette gardiner! Så bildene og leste historien fra Disney on Ice også--SÅ gøy det høres ut! Det kunne jeg godt ha tenkt meg å ha sett jeg også. Ha en fin dag Catrine og takk for koselig hilsen:)