onsdag 29. oktober 2008

Hjemme igjen

Dette er tatt ifra toppen av ei kirke,litt dårlig sikt da det var tåke..
En av mange parker de har i RigaHer var i ut å spist sammen hele gjengen siste kvelden..De kjørte klær og retter ifra gamle tider..Og de musikantene spilte for oss,utrolig flinke var de..Ja da er jeg kommet hjem ifra Riga..Trodde det var en shoppingby,men der tok jeg jammen meg feil..Klærne lå på samme som hjemme,og ikke alt som falt i smak for å si det slik...Så det ble ikke svart belte i shopping denne gangen,hehe...
De hadde også danseshow på lørdagen de skulle slå en rekord av noe,utrolige masse forskjellige nasjonaldrakte som var tilstede...
Men ble kjent med masse nye hyggelige folk..Det ble lange dager og sene kvelder..Men utrolig hyggelig og fin tur..
Det er også godt å komme hjem til sin egen seng,sjøl om smårollingene våre har vært litt vel mye våken siden vi kom hjem.... Skal ikke dra noen steder gullene mine på en stund...:-)
Ønsker dere alle en fortsatt fin uke...
Klem Cathrine

12 kommentarer:

Solveig sa...

Hei hei:)
For en flott by!
Så fint å høre at dere har hatt en fin tur.
Dumt det md shoppingen da, det hadde du jo gledet deg sånn til!

Godt å komme hjem til gullene ja;) De har vell savnet dere og!

Ha en fin fin dag!

Unknown sa...

Ikke svart belte i shopping denne gangen, men kanskje neste gang, for da er det muligens Dublin som står for tur...Tusen takk for ei hyggelig helg iallefall! Koselig å endelig bli kjent med deg "live". Det var herlig å komme hjem til prinsessene, men mor og far var nokså slitne etter 4 dager med div.inntak...

Daisys home sa...

Hei har nå kikket innom bloggen din og den var ny for meg.Så koselig en blogg du har.Ser du har vært på RIGA tur.Ja jeg har også tur dit i slutten av november,julebordstur gjennom firmaet der mannen min jobber.Men ser at shoppingen var skuffende.Jeg også tenkte at det meste måtte vel være billigere der,men så feil kan man ta.Ha en fortsatt fin onsdagskveld!

Blå-hvit samlemani sa...

Skal til Riga neste helg, og jammen er det greit å være forberedt på at det blir lite shopping!!!

Evami sa...

FOr en fin tur det ser ut til at dere har hatt:) Ser ut som det var nok å se og oppleve,tiltross for at shoppegenet fikk litt ferie,tihi:)

God mat,god drikke,nye trivelige bekjentskaper,høres helt topp ut Cathrine:)

Og kan skjønne at fu synes det er godt å kommehjem til gullene sine:) Men jeg synes det er litt deilig å kjenne litt på savnet også,har jeg vært borte ei helg,så klør det i hele meg etter å få komme hjem å kose ungene:)

Når du satt på hotellrommet ditt her i byen,så var min kjære også på kamp.Bortkasta tid kunne han fortelle...Vet ikke hva din kjære synes da!

Idag har dagen gårr med til baking,det gjør morgendagen også,for Ulrik blir 1 år imorra. du hvor tiden flyr,for et år siden lå han i magen min..... Og så fikk vi bli kjent med dette vidunderet om 1 dag,helt fantastisk å tenke på:)

Ha en fin kveld snuppa:) Klem Eva

Blå-hvit samlemani sa...

Takk for koselig hilsen. Jeg liker godt Zara, men var innom forrige helg og det er alltid så voldsomt med folk der. Liker i grunnen bedre små butikker, med mer spesielle ting...gjerne i små bakgater. Regner med at det finnes der...

Reiser temmelig ofte, så det er sjelden jeg tar helt av...julepynt muligens??

Nå er det heldigvis snart helg igjen. Nyt den!!

Solveig sa...

Hehe, måtte le da du sa at du kunne tenkt deg en form som passet til alderen og ikke steinalderen:P Er vell slik med meg og..
Ser yngre ut enn vi føler oss!
God bedring til deg og da:)
Håper dere har fått sovet ut litt, om det går med barn..

Ønsker deg en fin dag:)

Evami sa...

En riktig god helg dag til deg vennen:)
Kommer sikkert noen små monster og ringer på døra di også:) Ha en flott HAlloween kveld:) Klem Eva

Evami sa...

Heia Snuppa!

Er bare innom for å ønske deg ei riktig god uke i regnet:( Nå er ungene levert i bhg og det er tid for litt avslapping.. Kjekt det å ha muligheten til å bare kule´n på formiddagen. Håper at alt er bra med deg:)

Klem Eva

Evami sa...

Stakkar du og ryggen da:( Ikke noe særlig det....

Og Aksel som ikke vil sove.. De er så feslitge når de er sånn.. Mine har og sover duppen sin i vogna,i seler,sånn at jeg slipper det der.. Da sovner de greit!
Ulrik sovna på puppen kl 08.30 i dag,duppa og Ole måttes vekkes kl 09.10..

Sovinga til Ulrik går så mye bedre,akupunktur var lurt.. Tok ca 6 behandlinger før det ble merkbart bedre,men nå sover han nå 3-4 timer i strekk.... Luksus til meg det... Jeg trenger så mye søvn at å ha en hylende unge om natta,det orker jeg ikke,selv om de sier det er måten å gjøre det på.
Han vekker jo da hele huset...

Får håper engelen Aksel har roa seg nå da,sånn at mamsen kan få slappa litt av:)

Ha en fin dag,og god bedring vennen:) Klem Eva

Solveig sa...

Hei hei:)
Ja jeg merket du har vært borte en stund. Men slik blir det nå når formen ikke er bra! Må jo ta vare på helsa selv om den minner om en oldings:P

Korsett ja, det hjelper nokk.. Og du ser vell veldig ordentlig og stram ut.. hehe! Men alt som hjelper er vell greit å prøve:)

Huff, det er ikke noe gøy å bli vekket vær natt nei:S
Håper det går seg til!

Ønsker dere alle ei super ny uke:)

Evami sa...

En liten hilsen fra meg til deg på en onsdags kveld:) Klem Eva