søndag 19. oktober 2008

Perfect HomeHåper alle har hatt en kjempefin helg..Jeg og mine har kost oss masse.. Fredagen var jeg på Perfect Home party til naboen,der var vi samlet 7 damer i alle alderstrinn. Det var en superfin kveld,masse vittige

kommentarer kom.. Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe noe,men det nytter jo ikke,så det ble nå noe jeg tok med hjem denne gangen også...Kjøpte kun lysene her,da jeg har adventstaken ifra før..

I dag fødte en veldig god venninne av meg en velskapt datter,skal å se på vidundret i morgen.

Regner med hun er passe lei av meg har jo sendt henne masse meldinger denne uken,hun har hatt masse kraftige kynnere,men ingen baby ville ut og jeg maset ivei..

Jaja hun har nokk holdt ut med meg,gir meg ikke,var faktisk den første som snakket med henne etter hun hadde født. Utenom mannen hennes da,hehe...

Ha en fortsatt fin søndagskveld..

Klem Cathrine

3 kommentarer:

Solveig sa...

Så gøy!
Perfect home har så mye fint:)
Endelig fikk venninden din en datter;) Gratulerer masse til dem!
Er du i bedre form da?

God natt, og ha en fin fin mandag!

Evami sa...

Grattis til venninnen din:) Babyer er så søte og uskyldige:)

Tihi,skjønte at du kom hjem med noe jeg:) Man greier liksom ikke å la være. Glad det er lenge siden jeg var på noe party sist.Veldig koselig,men jeg er så dårlig på å la være å handle.Det blir noe bestandig:)

I dag har jeg hatt formiddag sen for meg selv,skulle ligge og sove et par timer,men det gikk ikke. Fant ikke roa,er så vant til at noen bråker rundt meg. Men blir nå vant til at det er rolig rundt en også:) Og Ulrik trives i bhg,har slitt mere med Ole som har villet vært liten han også.. Det har vært slitsomt,men nå når han vet at jeg ikke skal være nede,har han forandra seg. Greit å gå opp:)

HA en strålende kveld snuppa og kos deg i høststormen(regner med dere har den også!) Klem Eva

Solveig sa...

Håper du hadde det koslig med den nyfødte! Like rart vær gang man ser et så nytt liv:) Helt fantastisk!

Ønsker deg en fin mandags kveld og ei fin uke:)