tirsdag 14. oktober 2008

Litt broderingMå si jeg er litt kry av meg selv,kremt kremt litt skryt må man ha,hehe...

Har egentlig ikke gjordt så mye denne uken, enn å pleid meg selv. Har vært litt dårlig,men det begynner sakte men sikkert å dra seg til..
Har klipt til julestrømpen for lenge siden,men hadde liksom ikke helt klart for meg hvordan jeg skulle brodere inn monogrammet til guttene.. Så dette er resultatet av den første broderingen,ikke så verst..
Dere ser vel selvsagt at strømpen ikke er ferdigsydd,skal fore den med rødt stoff,men de hadde ikke fått inn dette når jeg var på butikken sist gang..
Så det blir vel med tid og stunder :-)
Sitter å ser ut igjennom vinduet på stua,og det blåser ..Uff uff høsten er kommet for fult. Syns sommeren går så altfor fort, det kommer vel av at det er min favoritt årstid...
Ønsker alle en riktig frisk uke
Klem Cathrine

7 kommentarer:

Evami sa...

Så flink du har vært Cathrine:) OG så gøy med strømper med monogram på:) Du kan med rette være stolt over de der:) Vi bruker strømper vi også,Ole har ei som tanta mi lada da han ble født,og så skal tante lage ei til Ulrik sånn at de får like:) Men det er jo aldri nok plass i dem....

Det går bra med Ulrik i bhg,sov dupp der idag og det hadde gått bra. Litt sutring da hverken mams eller paps var der,men hadde gått over:) Og han stortrives med å leke der:) Klatrer og er i 100:)

Akupunkturen får vi se hvordan går,han fikk bare 1 nål i går,men det gikk bra,ingen hyling,bare nysgjerrighet over hva som satt fast i håndleddet... Ingen virkning i natt,men vi skal nå dit imorra,så får vi se:)

Så bra at du er på bedringens vei:) Fortjener å være frisk når været er så pyton:) Godt vær ute til å være inne i:) I dag er det tv-kveld hos meg først SO you think you can dance og så Grey´s :)

Ha en fin kveld og gleder meg til å se det ferdige resultatet snuppa:) Klem Eva

Solveig sa...

Hei hei:)
Wow, så flink du har vært!
Så gøy med selv laget julesokk med monogram da:) Stas det da,å henge opp den når det blir tid for det.

Fortsatt god bedring til deg:)
Ha en fin tirsdag!

Unknown sa...

Å kjære vene...kan du sy!? Jeg er totalt analfabet med alt innenfor "myke" aktiviteter...imponert, jeg nå. Riga nærmer seg...juhuu

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Så fint du har brodert:)
Eg skulle gjerne brodert slik sjølv, men så var det den tålmodigheten då....
Dei vert kjempeflotte med raudt for, det er eg sikker på.
Godt å høyre at du er på bedringens veg.
Det er ikkje kjekt å vere sjuk.
Ha ei fin veke,
og god klem fra H.

fru vims sa...

heisann!

tusen takk for hilsen på bloggen min! :)

snart er det din tur til lakrisbryllup også ;) tida går kjempefort!!

så flink du er til å brodere! der har jeg mye å lære meg!!

god kveld til deg! :)

Evami sa...

Kan trøste deg med det Cathrine at jeg strøyk på alle teori-prøvene de hadde hos kjørelæreren min,men du og du hvor flink jeg var da jeg kom på Biltilsynet,2 feil og kortet rett i lomma:) SÅ øvelse gjør definitvt mester:) Og gled deg til du kan kjøre omkring,det er så deilig:) Har hatt lappen i snart 20 år jeg,hjeeeelp.....
Kjørte opp på lille-juleaften 1988:) Det er lenge siden det:( Men du hvor mye glede jeg har hatt av å ha lappen og bilene mine:)

Men er det ikke uhorvelig dyrt å kjøre opp nå? Ulrik har fått sin andre akupuntur-behandling i dadg,så vi venter i spenning på om dee blir noe bedring....

Nyd resten av kvelden kjære du,og ta vare på deg selv sånn at du holder deg frisk og rask:) Klem Eva

Solveig sa...

Hehe,du får utnytte Aksel sin lur ja:) Litt data og husarbeid må da være en fin kombinasjon! Kanskje du kan kose deg med en kopp te!?
Selv om det er kos med barn,så er det godt når de sover og, ser ut som små engler:) Og så får du en liten stund for deg selv;)
(håper du ikke misforstår meg nå da)

Ha en super dag:)