torsdag 6. november 2008

1 årsdag i denne bloggverden!!!
Her er mitt første blogginnlegg. Det er helt utrolig at det er gått 1 år siden jeg kom inn i denne fantastiske bloggverden..Egentlig er det 1 år og 2 dager,men litt treighet går vel bra...
Det har vært lite med blogging i det siste da jeg sliter med en vond rygg..Og da har man nokk med familielivet...Men kommer da innom av og til og det er jo bedre enn ingenting :-)
Så dette må feires,så den som legger igjen en kommentar i dette innlegget,blir med videre på an aldri så liten trekkning...Kall det gjerne for en liten førjulsgave.......
Ønsker dere alle en fortsatt fin uke og ei riktig god helg!!!
Klem Cathrine


9 kommentarer:

Unknown sa...

1 år?!?! Minner meg om at jeg må sjekke når jeg startet...

Evami sa...

Gratulerer med 1års jubileum da snuppa:) Dte er jo en gøy hobby det å blogge,og det er koselig ¨å høre fra deg når formen din er bra:)

du,jeg har en liten utfording til deg inne hos meg:) Hvis du gidder da:)

Nyt kvelden din vennen,det blir kanskje en jentekveld på meg i dag;) Kommer helt an på når ungene sovner. min kjære legger de jo stor sett hver dag,så jeg føler litt på at jeg må hjelpe til litt der før jeg evntuelt drar ut:)

Klem Eva

Himmelblaa sa...

Gratulerer med jubileum! Nærmer meg ett år i bloggeverden jeg også, kommer jeg på...
Ha en fin november!

Torilpia sa...

Klart jeg blir med :o)

Gratulerer med jubileum!!

Legger snart ut innlegg nummer 100 på min "ting og tang-blogg" jeg også .. (i løpet av dagen) i tillegg til at jeg har rundet 5000 på telleren. Synes det er verdt å feire også :o)

Ha en flott torsdag!!
Kos deg!

Henriette sa...

Gratulerer med jubileum:) Har ikkje vært innom hos deg før, men kikkar nok innom igjen. Håpar du vert betre i ryggen snart.

Ha ein fin kveld.
Klem:0)

Solveig sa...

Gratulerer med 1 års jubileumet da søte deg:):)
Tiden går fort når man har det gøy;)
Kjempe artig å følge med deg og hverdagen din!

Kanskje en av sønnene dine får en datter engang da;) hehe! Så får du gjort noe med de klærne. Men samtidig er det jo litt gøy å ha noe fra man var liten å da..

Ønsker dere med det samme ei riktig god helg:)

pepperkverna sa...

Gratuler med dagen! Hege

Torilpia sa...

PS - lykke til i trekningen :o)

Ville bare si at jeg er enig i at Hellstrøm er et bra program - men må jo si at jeg synes han trekker den litt vel langt noen ganger da :o) Synes Gordon Ramsey er bedre jeg - men fordelen med Hellstrøm er at man kan luke ut de stedene man absolutt IKKE skal besøke i det ganske land .. hehe ..

Ha ei super helg - klem fra meg!

Evami sa...

Stakk bare innom for å ønske deg en riktig god helg dag:) Nyt kvelden snuppa:) Det skal jeg,se masse deilig tv,og bort til ei venninne og så klippa håret mitt:)

Klem Eva