tirsdag 17. juni 2008

En liten bloggferie!!
Heisann! Her pleier vi å dra på fisketur med barna,ikke så veldig langt unna der vi bor. Kjempefin plass å fiske,og kose seg med litt lunsj. Her er det litt hektisk for tiden det er bare 12 dager til vi reiser til Mallorca nå,det skal bli bra kjekt. I morgen skal jeg ha mitt første kurs i Mary Kay,litt is i magen nå. Men det går vel bra :-). Ønsker dere alle en riktig fin ferie så kommer jeg sterkere tilbake etter en god lang ferie :-)

19 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha en fantastisk ferie og riktig herlig bloggeferie!...Because you deserve it ;o)))
Sommerklem fra meg.

Evami sa...

12 dager til ferie og hvor mange til bryllup????

Muffinsformene var et mareritt,så jeg dro på Obs og handla meg et brett med teflonformer,og satte pappformene oppi der jeg.... Da gikk det mye bedre,så det er et lite tips....

Så spennede med Mary Kay demo imorra da:) Må få høre hvordan det gikk:) Lykke til med den Cathrine:)
Kommer no ik´nnon og sier at jeg ikke har glemt deg:) Ha en strålende blogge-ferie:) Stor klem fra en trøtt og utslitt Eva...

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
God sommarferie til deg også:)

Evami sa...

Hei på deg vennen min:)

HVordan har det gått på din første demo?? Fikk du solgt noe,og var de fornøyde? Er så spent på dinge vegne:)

Her har det vært en rolig dag,bare babysang i formiddag og total avslapping på sofa`n etter at trøtte og slitne gutter var lagt.... Å slutte å sove i barnehagen tar på...

Klem Eva

Unknown sa...

god sommer til deg og dine, og ikke minst: lykke til med den store dagen! Håper vi treffes engang om ikke så altfor lenge:)
sommer klem fra kari.

Ting og Tang sa...

Heisann:)
Å du e heldi so reise snart, der regna de å ej e sooo lei ta regn!!!!! Må ha mej en syden tur ej me snart, skal til hausten men de sooo lenge å vente:)
Kosli å fare å fiske me ungane, va en tur me oxo for ikkje so lenge sida... Ungane elska de!
Men kos dej so masse på tur da å i ferien!
Klem

Evami sa...

HEisann!

Har vært litt travelt her hos meg de siste dagene,men har roa seg nå:) Ikke noe nett på hytta til brodern,og det var ganske deilig:) Så bra at den første demo´n gikk bra.. Og du som snart har ferie og skal gifte deg(litt misunnelig på den giftinga altså!!!!! Min kjære har ikke fått ut fingern og vil ikke svare ja hvis jeg frir)

Godt å ta det litt med ro på skolen da,og ikke stresse... HÅper på oppholdsvær,for vi har lyst til å feire St.Hans på SVeresborg i dag,men kæm hæle sæ ut hvis regnet høljer ned??? Ikke jeg,men ungene... Kos deg i kveld min venn,og håper dere får oppholds til kveld.. Klem Eva

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Nå tenker jeg du er full opp med pakking?:) Gleder meg stort til å se bilder fra bryllupet!!!

Ønsker alt godt for bryllupsdagen, og ha en superfin ferie og sommer!

Klem fra chatrine:)

Evami sa...

Hopp og hei.... One week left som frøken.. (Bynner å bli litt trøtt,så her er det ikke sammenheng i noe...)

Ville bare ønske deg ei god natt min venn:) Klem Eva

Evami sa...

På ferie du no da,og bryllup imorra..... Spennende:)
Her er alt normalt,var i utdrikkingslag i helga og det var bare så koselig:) Ha en strålende ferie og et fantastisk bryllup:)

Stor klem Eva:)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Titter innom, å venter spent på bilder;)

Kos dere i sydligere strøk!!
Klem fra meg:)

Evami sa...

Gratulerer så masse som fru:) Håper dere hadde den aller mest fantastiske dagen dere kunne ha fått:)
At den var alt du hadde drømt om og mere til:)

Stor klem til deg Cathrine og din nybakte ektemann fra Eva

Oleiv Lene sa...

Gratulerer så mye!
Endelig gift;o)
Vi snakkes når dere kommer hjem!
stooor klem

Evami sa...

Heisann Snuppis!

blogge pause er vel og bra,men jeg er jo så nysgjerrig på bryllupsbilder:) VIl se,vil se... Er som en liten unge når det gjelder bryllup jeg:) Har hatt en fin ferie,men definitvit ikke noe flott sommervær,men koselig.. Så jeg skjønner at du savner syden,med fantastiske minner og godt vær.. Klem Eva

Evami sa...

Hei og hopp!

Hvordan står det til i varmen??? Ungene her synes varmen er slitsom.. Størstemann vil stort sett bare være inne midt på dagen. Men vi koser oss på ettermiddagene under treet vårt,med grilling og venner på besøk.. Livet er herlig fortida:)

Klem Eva:)

Unknown sa...

Heia. Håper du har det bra, og at ting ordner seg...kanskje vi treffes i Riga? Gleder oss til å se bryllupsbilder! Jan viste meg brudebildet av dere, sjø. Vakkert par.
Klem fra Kari.

Evami sa...

HEisan på degsann!

Selv om du har bloggeferie,så er dte koselig at du er innom og sier hei:) Blir glad jeg da:)

Her er vi så heldige at mamma er inne og legger ned minsten om kveldene.. Han skal lære seg å sovne uten pupp... Snille tålmodoige mamma`n min:) Vi skal nemlig i bryllup i Råkvåg i helga,og jeg trodde ikke jeg skulle få med meg hele helga,for det e både f redag og lørdag. Men det ville ikke mams ha noe av,og bretter opp armene og skrur av hørselen:)

Håper at alt er bra med deg,og så bloggast vi.. KOmmer innom deg selv om du ikke lager noe nytt innlegg på ei stund jeg:)

Stor klem Eva

Vangen sa...

er du på blogg du og da? må legg ut nye innlegg da:)
Riga,kult! Du og Arne el? isteden for london eller i tillegg?
sees til neste helg da snuppa!:)

Evami sa...

Så gøy å skulle til Riga da,da blir de vel drukket litt Riga-balsam vil jeg tro... Venninna mi har vært der og de drakk det,ander ikke hva det er,men skal være sterkt:)

Litt godt at de slutter å puppe,men det er ikk emin klar for enda nei..... Etter at han våkna for 3dje gang i går,og ikk eroa seg etter 1,45 time da ble det pupp... Da va æ trøtt,og holdt å ramle ut av senga... Men vi går på med friskt mot i dag,og så får mams og paps ta seg av det i helga:)

GLeder meg til br yllup:) Første gangen på nesten ett pr at jeg er uten unger ei natt eller to:) Og ja det er godt,man trenger alene tid som voksen også....

Stor klem fra Eva