fredag 9. januar 2009

Sykdom!!

Her er influensan gått videre til storebror i huset,han er noks den siste som får det nå..Aksel hadde det før helgen og vi da...Men når man skal ta avisene og nyhetene på alvor er det vel ikke over enda..Martinus ligger som sagt rett ut med 39 i feber og hoster stygt,lillebror er i storform å vill helst leke med storebror..Så det blir litt småterging av lillebror nå..Er ikke gammel før man skjønner hvordan det fungerer..:-)

Dette bildet tok jeg på mandagen,men nå er gatene like bare,ingen hentydning på at det har vært snø engang..Trist at det skal gå så fort over,ungene storkoser seg jo med denne snøen..Men vinteren er ikke over enda..

Ønsker dere alle en riktig strålende helg

Klem cathrine10 kommentarer:

Evami sa...

Huffa da:( Stakkars lille Martinus da,så kjedelig når formen er så laber,og med en lillebror som helst vil leke. Ikke enkelt å være syk da:(

Her er vi fortsatt dyke,gått over fra farrang til sjuttu i dag:( Har skifta noen beier og tørka såre rumper.. For begge har fått det samtidig!!! Men nå må vi være ferdig med skiten,dåkker å forhåpentlig vis.. Krysser fingrene for det..

Det er så kjipt med dette været,men når det ført har begynt å regne,får det jaggu meg regne til all isen er borte...Og det var jo sån fint og flott ute med all snøen:)

Ønsker deg ei riktig god helg snuppa:) Klem fra Eva på god helg dagen:)

Unknown sa...

-uff, ja...svineri av noe greier med både omgangssyke, feber og influensa...her er vi inne på andre dagen. oppkast og diare er over, men hun har fremdeles feber...jeg bare venter på nestemann, for dette er smittsomme greier. ha ei fin helg, med eller uten feber!

Solveig sa...

Hei hei:)
Uff da, kjedlig med så mye sykdom!!
Ialefall ikke greit med syke barn..
Masse god bedrings tanker:)

Mye snø hos dere også ja, litt for mye mener jeg,hehe!

Evami sa...

Heia vennen min;)

Har ei utfording + en liten ting til deg inne hos meg:)

Håper at alt er bra med dere,her er vi friske og raske:)

KLem Eva

Evami sa...

Garttis med lappen Cathrine:) SÅ godt å greie det:) Nå kommer du deg rundt overtalt:) OG man blir avhengig trust you me:) Har ikke likt å ta kollektivtrafikk siden jeg kjørte opp jeg... Men så har jeg hatt bil tilgjengelig siden dag 1 også da. Mamsen og papsen kjøpte ei bil jeg kunne bruke,s¨nn at jeg slapp å bruke deres bil:)

Huff så kjipt at Martinus er syk enda da:( Sender ham masse ogde bli bedre tanker,sånn at han blir fort frisk:) Lykke til hos legen imorra. KLem fra Ebva

Daisys home sa...

Ikke noe morro når influensaen gjør sitt inntog i heimen nei.Sølvpallen har jeg kjøpt på BOHUS.Ryggen er IKKE blitt sånn som jeg håpet på at den skulle bli,så det går mye på Voltaren Og Paralgin forte enda.Men får vel bare ta tia te hjelp.Tåler iallefall ikke noe belastning,nok å vaske i huset da er det et smertehel...Så sånn går no dagan.Klem fra meg

Evami sa...

Heia vennen min:)
Håper at alle er friske og raske:)
Ønsker deg ei god helg,og så ligger det noe til deg inne hos meg:)

Klem Eva

Solveig sa...

Hei hei:)
Håper det er bedre med sykdom hos dere nå.

Gratulerer så mye med lappen da:):)
Så utrolig gøy!
Stas å kunne være uavhengig nå da;)
Mye hos deg da ja,med eksamen og alt.

Ønsker deg ei super uke:)

Solveig sa...

Helt enig med deg ja!
Mange som har så gode råd,som kan bli litt mye..
Også de som ikke skjønner noenting av hvordan det er å ikke ha ei bra helse. Mest fordi de aldri har vært dårlig selv. Har mange slike i slekta..

Lykke til da:)
Håper det går bra på eksamen!!

Evami sa...

HEia vennen!

SÅ inne hos SOlveig at du har eksamen idag,og håper at det gikk bra tiltross for lite lesing:)

GOdt å kunne kjøre gutta til svigers selv da:) Er det ikke godt å bare kruse rundt og være fri som fuglen.. Selv elsker jeg å kjøre bil:)

Og så har Ulrik sovet fra 20.30 i går til 06.00 idag,oh lykke:) Men det ble en dupp på sofa´n i dag alikavel,aner ikke hvor energien min blir av jeg,men den er laber fortida!!!! Sånn er det bare,men jeg ser lyset i tunellen,og det er godt..

Aksel i bhg ja,det er faktisk litt luksus å ha Ulrik i bhg også,og kunne sove og kose seg på dagtid,rulse rundt,eydde og gjøre litt som det passer en uten at det er en liten en som krever mye... Og så ser jeg at han koser seg i bhg og det er jo også deilig da:)

Ha ei fin uke i blæsten snuppa:) Klem Eva