torsdag 29. januar 2009

Snart helg!!

Ja da er det en liten stund siden jeg har vært på bloggverden,det kjennes for jeg savner mine venner her:-)
Min kjære mann gikk av på fri fredagen etter å ha jobbet 1 mnd i strekk,det var jammen meg godt han kom hjem nå,hehe...

Vi har vært å sett på mitt skjønne lille tantebarn lille Michell,ååå hvor jeg har lyst på flere..Men jeg har visst nokk med mine to skjønne gutter,da jeg må fungere i hverdagen også..

Søndagen dro vi til oppdal,der har vi vært til i dag..Det har vært ett fantastisk føre der og vi har gått på ski og bare slappet av..Aksel ska jo selvsagt ikke sove om natten når vi er på andre steder..Snakk om å være bundet til en plass,hehe..Han kan ha det slik hjemme også da..
Martinus står som bare det på slalom,nå står han sammen med pappan sin i den store bakken som han sier..Det er voksenbakken...
Jeg skulle ønske jeg var like flink,men meg og slalom er bare en gåte for å si det mildt...men jeg må vel lære meg dette jeg også,kan jo ikke stå bare i bakken og servere kakao og boller,hehe...

I morgen skal vi ut å handle ny vaskemaskin,den gikk forrige helg..Typisk når det er sååå lite utgifter i januar..Ja ja må ha bare mååå ha det :-)

Med dette ønsker jeg dere alle en fortryllende fin helg!!!

Klem cathrine

4 kommentarer:

Unknown sa...

Heisann! Var på Oppdal, i Fosen-hytta for to uker siden. herlig...Anne Kathrine fikk prøve slalom for første gang, og hun digget det. Så nå må vi bare finne anledninger til å øve, og det er lett når man bor på ei flat øy, uten en eneste bakke engang...
God helg!

Torilpia sa...

Heia!!

Herlig med avveksling på Oppdal - til tross for at du ikke står slalom. Det gjør ikke jeg heller - synes det ser gøy ut - men har aldri turt å prøve .. pyse sjø :o)
Men synes det er litt greit med alle butikkene på Oppdal jeg da :o)

Du får ha ei flott helg - klem!

Torilpia sa...

PS .. vaskemaskina mi gikk i stykker før jul - har fortsatt ikke fått reparert den. Må fraktes inn til Trondheim .... Det klarer jo jeg lett .. uten bil og så sterk som jeg er .. :o/ Men en bekjent har latt meg låne hans maskin til han kommer hjem fra Nordsjøen ... Det lettet veeeeldig må jeg si. Så det finnes da utrolig snille mennesker der ute også .. heldigvis :o)

Evami sa...

Heia vennen:)

Så godt å ha sin kjære hjemme:) Og skjønner godt at du ahr lystpå flere jeg,når du ser disse søte små nurken.MEN så kommer nettene her hos meg og jeg skal love deg at flere unger frister slettes ikke med en liten "terrorist".

SÅ arig at Martinus synes det er gøy med slalom.. Vi har tenkt at Ole skal få seg slalom ski før vinteren er omme,for vi skal jo på flere turer til Åre,og han har lyst til å gjøre det samme som pappa.

JEg er sånn på siden mamma jeg også for tiden,jeg synes det er gøy å stå på ski,men du dæven så dyrt for en hel familie... SÅ jeg aker med ungene og ser tv og koser oss vi,mens TOre og brodern og dama er på ski/brett.. Koselig det også:)

Ha en god helg dag Vennen min:) Klem Eva