søndag 4. januar 2009

2009 nytt år med nye muligheter

Julen 2008


Her har dere julaften,masse pakker til barna..Men desverre litt mindre til oss selv :-) Vi feiret julen hjemme i år,min mamma og mormor på 88 år kom til middagen..Sprek dame,men desverre plaget med ryggen.. Vi koste oss med tv og julestrømpejulemorgenen..Det er så godt å bare slappe av,og ta ting som det kommer..Skulle jo ikke ha gjester før halv fem...
Her har vi besøk av selveste julenissen,Martinus var i sitt ess..Mens Aksel var mere eller mindre livredd denne nissen..Ville ikke engang ta imot pakkene,hehe...Blir vel bedre til neste år..Martinus gjemte seg undre kjøkkenbordet da han var like gammel..Så ting går seg til :-)
Her er julebordet ferdigpyntet og klar for gjester,første gang jeg bruker mitt nye service..Kjempenydelig synes jeg selv..
Ungene fikk alt de ønsket seg på julaften,de var storfornøyd..Resten av julen har vi bare kost oss masse,sammen med familiene våre..Jula er ei kjempefin familietid..
Nyttårssaften feiret vi for første gang hjem etter vi fikk Benja..Har som regel vært hjem til svigers da det er mye roligere der for henne..Men det gikk greit hjemme her også,hun og Aksel satt på fanget mitt når det sto på som verst utenfor her..Aksel syns rakettene var bare sååå fine,mens benja sang vel mere som krigsropet...Martinus og pappaen var ut og så på...
Men nå er som sagt hverdagen kommet...Her har vi fått masse snø,men jeg og Aksel har ikke hvert ut da han har vært syk stakkar..I morgen skal jeg ha praktisk/teoretisk kjøretime,så da er det vel ikke lenge før jeg har lappen..Visst jeg ikke kjører ned noen under oppkjøringen eller får en sur kjørelærer... Det skal bli godt å slippe å gå i all slags vær..
Ha en fortsatt fin søndag og ei kjempefin uke3 kommentarer:

Evami sa...

Heia vennen:) Bare innom for å si hei før jeg legger meg:) Klem Eva

Solveig sa...

Hei hei:)
Så koslig dere har hatt det i jula da;) Kjempe fine bilder, mange pakker ja!
Spennende med oppkjøring da:)

Stor klem til deg!
Håper formen er bra;)

Tonje sa...

Godt nytt år!
For noen flotte bilder av ditt hjem i julestemning=)