onsdag 12. november 2008

Noe nytt...

Ja da har jeg igen vært ut å kjøpt litt smånips til huset...
Disse englene som man kan henge på juletreet kjøpte jeg faktisk på flyplassen i Riga,så det er noen uker siden :-)Denne engelen og de serviettene kjøpte jeg i dag..Hengte engelen på døren i gangen,litt førjulsstemning.. Aksel klappet faktisk i hendene når jeg hadde hengt opp denne,passe fornøyd av sin kjære mamma da..Ikke rart jeg brukte ikke hammer for å si det slik,hehe..Orket ikke å gå ut i garasjen å hente den,så da tar jeg i bruk det som måtte være...

Ja da er jeg også ferdig med julestrømpene til mine småe gullgutter...Ble ganske fornøyd...Martinus og Aksel var veldig fornøyd,så søt de er.....
Nå skal jeg sette i gang med litt kveldsmat til mine små...Har også vært ut å kjøpt maling til stuen i dag..Sto mellom det og tapesering,men prøver maling først..Fortere det,hehe.. Skal ta bildet av ferdig resultat når vi bare kommer i gang..
Ha en fortsatt fin uke!
Klem Cathrine
4 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar:) Det var koselig å høre at du likte bloggen min. Jeg tror ikke jeg har vært inne hos deg på besøk tidligere. Det er jo såå mange blogger ute å går nå at det er jo ikke bare å følge med.
Fine engler du hadde fått deg, jeg elsker juletrepynt

Evami sa...

SÅ flotte julestrømpene til ungen var Cathrine:) Kan skjønne de var sornøyde,det hadde jeg også blitt skal jeg love deg:)

OG så fin julepynt,har tjuvstarta jeg også,med svibelen(på kjøkkenet). Og er størst på vindushopiing av jule-pynt nå,det er jo så mye lekkert. Måtte hatt flere hus jeg,hvis jeg skulle hatt all den ulepynten jeg har sikla på gjennom årene:)

Og så spennede med stua dåkkers,sjablon maling. Må få se ja:) Min kjære hadde kjøpt gullmaling før sommeren,og tror han hadde noen sjablon-planer,men malingsboksen står fortsatt uåpna!!! Så derfor er det godt å høre at dere er i full vigør.....

Håper du sov godt inatt,for det gjorde ikke jeg. Ulrik var våken fra 24-03.30. Men trøtt idag ja!

Kos deg med maling i kveld også du vennen:) Klem Eva

Evami sa...

Tusen takk vennen for den flotte premien:) Me liked a lot:)

Og ja,jeg vet hvordan du har det når du ikke får sove ei hel natt.... Man kan bli gal av mindre,tihi.... blir spennede å se om Ulrik sover i natt,har vært til akupunktur idag... Krysser fingre og tær,for ei sånn natt som i hadde inatt,orker jeg ikke mange av.. Men som du sier,det er utrolig hva man venner seg til... Og må man så må man,det er jo bare en kort hektisk periode i livet-heldigvis:)

Gjett hvem som skal kose seg med marsipanpølser da?? Og gleder meg til å ta meg en kopp te,for det lukta veldig godt:)

Glad klem fra meg:)

Solveig sa...

For noen nydelige glass engler!
De kan jo brukes til mye i julen de:) Kjempe fin den på døren og.

Så fine julestrømpene ble!
Det blir stas å henge opp disse til jul da;)