fredag 1. februar 2008

Bordkort og innbydelseskort til bryllupet

Litt har jeg fått gjordt mens jeg har ligget i senga å syntest synd i meg selv... dette kortet har jeg tenkt å bruke som innvitasjonskort til bryllupsfesten vår til sommeren. Har tenkt å ha en vennefest for å feire at vi er blitt gift etter 11 år som kjærester pluss at vi begge fyller 30 år i år. Min kjære fyller faktisk 30 år i morgen,men han er desverre på jobb. men han kommer hjem på kvelden å da skal vi kose oss med Taco... Nokk om dette da!! Hva synest dere om kortet da? fikk litt innspirason av silje sin blogg så jeg skal vise dere hvordan det blir senere...
Dette hjertet har jeg tenkt å bruke som bordkort på Bryllupsdagen. Skal tvinne perler på det og sette på navnet på en liten lapp som jeg skal feste i en tråd. Hva tror dere??? dere skal få se resultatet når jeg blir ferdig...

Med dette ønsker jeg dere en kjempefin fredagskveld og ei fin fin helg!!!

9 kommentarer:

silje-sin sa...

Kortet ble kjempefint! Også så koselig med hjerter som bordkort! Ser det er en stund siden jeg har vært innom bloggen din nå,så det var gøy å kunne lese flere nye innlegg! Gratulerer så mye til mannen din! (deg får jeg vel kanskje gratulert når den tid kommer?:)) Ha en riktig fin helg!

Ting og Tang sa...

Blir sikkert heilt nydeli korta dine:) Du fe koze dej me dei:)
He ei kjempe flott helg, å kos dokke me taco;)

Lene sa...

Dette synes jeg bare var heeelt nydelig. Jeg som elsker både sølv og hjerter. Bordkortene blir bare knall - og så kan man ta dem med og bruke dem som pynt hjemme etterpå :)

Gratulerer så mye med kjærestens 30 årsdag! Kos dere masse :)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann.
Fant deg via via...
Slike bordkort av hjerter, perler tvunnet på med streng og navnelapp i papir hadde me til bordkort då me gifta oss sist sommar.
Det vart veldig fint:)
Lukke til:)

ChatrinesLiving sa...

Gratulerer med overstått bursdag for mannen!
Nydelig kort du har valgt, så tror jeg bordkortet blir supert!
Det blir nok en knall-fin dag!
Klem:)

Lene sa...

Hihihi. Den brudekjolen skal du ikke bekymre deg for å komme inn i. Du har sikkert så mye å styre med innen den tid at noen ekstra kallorier fra en fastelavensbolle bare renner av;)

Kos deg med god samvittighet :))

Tonje sa...

det kommer til å bli super fint!!!
Er morsomt å komme til selskaper der vertene har gjordt det lille ekstra når det kommer til bordkort o.l

Tiril sa...

Koselige ting du skal bruke til bryllupet ditt.Godt å planlegge i god tid.Lykke til med forberedelsene.
Ha en super kveld Tiril

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei hei. Blir sikkert kjempefine bordkort. Skal du tvinne tråd med perler i samme farge eller ha de litt forskjellig? Sikkert lekkert med sølvstreng og perler eller kanskje streng med små blomster?
Eg lagde (klippet med mønstersaks- førte til blemmer på tommelen..) invitasjoner med et stort hjerte av glitter utenpå, og skrev alle med kalligrafipenn for hånd.. Håper feiringen blir flott! :0)