torsdag 21. februar 2008

Snart helg igjen!

Denne uken har det vært litt stress gitt,så blogginingen har vært minnimal. Holder på å komme litt i gang ,tenkt jeg skulle begynne på skole igjen. Uff uff egentlig trodde aldrig jeg skulle havne på skolebenken igjen gitt,hater egentlig å studere. Men kan jo hende jeg har vokst meg ifra dette da,he he.
Aksel har også begynt å reist seg opp,helt utrolig syns jeg da.Han er jo bare ni mnd. Det året her har gått altfor fort,syns ikke det gikk så fort med nr 1. Men har nå litt mere å henge fingrene i nå da. Men han skal ikke begynne i nå barnehage ennda,syns det blir altfor tidlig å sende han i barnehagen. Så det blir ikke før neste høst og da er han 2 år og 3 mnd. Gjordet dette også på nr 1. Ja ja litt ungesnakk blir det nå da!!!
Har også motatt "brudekjolen" min og sløret.ble veldig veldig fornøyd. Men kan ikke legge den ut når noen av og til er innom å ser... Men det blir noks senere etter den store dagen. Ja ja da ble det nå litt skriving uten bilder i dag.
Ha en fortsatt nydelig dag mine venner

5 kommentarer:

Tonje sa...

Det kan være ett slit å skal sette seg på skolebenken igjen...men hvis man virkellig har lyst så går det nok fort....Så bra at brudekjolen ble som du har tenkt=)

Ønsker deg en riktig flott helg=)

ChatrinesLiving sa...

Hehe skole ja... det er en stund siden for meg det;)
Så koselig med de små! Min søster, ja å bror har små unger, og de er så skjønne atte! Men jeg er nå likevell gla for at mine egne nå har blitt store;)
Å du det blir SÅ spennende å se brudekjolen din! Du MÅ bare legge ut bilder av den etter den store dagen!:)
Ønsker deg en kjempefin helg!
Klem fra chatrine:)

Kreoline sa...

Uff, skole, jeg gikk for et par år siden for å få fagbrev, det var et ork fra dag 1, var sååå glad når det var ferdig at jeg feiret med 2-3 Irish Coffee,aldri igjen. Over til ungene, synes også at det gikk sent med den første og utrolig for med den andre, tiden går nå fort uansett. Spennende med brudekjolen din, synd du ikke kan vise den frem, håper å få se den etterpå. Min egendesignede brudekjole havnet på bosset under en flytting for mange år siden, ved en feiltagelse, synes det var kjempetrist, ville så gjerne at min datter når hun gifter seg en gang skulle bruke den, men det går jo ikke. Ha en kjempefin helg. Klem fra Mona.

Oleiv Lene sa...

Går nok bra å sette seg på skolebenken igjen tenker jeg, finn noe du trives med å studere, og det er utrolig hva du får til:)
Det blir spennende å se hvilken brudekjole du endte opp med da, nysjerrig jeg...
Håper det blir ok vær i morgen slik at det er mulig med en normal luftetur uten å bruker timer på å pakke inn barn og vogn, for så å oppdage at det er på tide å skifte bleier og amme igjen...;)
Du får ha en superduper helg Cathrine. Stor klem!

Ting og Tang sa...

Tida går so alt for fort ja..no e de nå helg igjen:) Ella he ikkje røyst sej enda men står å gynga på alle fire. De kjem vel tidsnåkk! Hehe.. Synst de e for tideli å gå i barnehage so tideli ej oxo, so ho skal ver heime et år til, pappaen jobba turnus so då går de:)
Blir spennande å sjå kjolen din..:)
HA ei kjempe flott helg!