fredag 19. september 2008

Underlig dag!!

I dag har det vært en opp og ned dag for å si det mildt..
Benja har vært litt laber i formen etter operasjonen forrige uke,hun har blødd mye ifra såret og det fikk vi beskjed om at det var normalt.
Så når vi skulle ta nytt sårskifte på henne var såret åpent.
Da tok vi kontakt med dyrlegen, og vi fikk ny time i dag.
Min mann dro med henne,og da fikk han vite at dette så ikke bra ut.
Da jeg fikk vite dette kan jeg godt si det ble mye følelser inn i bildet,skulle vi miste henne nå??
Hvorfor måtte hun na dritt kreften?
Men hun ligger nå hjemme,men vi veit som sagt ikke hvor lenge hun er med oss.
Krysser fingrene for at Benja måtte mange år til. Min snille gode lille jente...

Utrolig hvor glad man blir i disse dyrene.
God Helg

Klem
Cathrine

9 kommentarer:

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åhhhh , det er så vondt når dyrene har det vondt!! !Og Gudene skal vite at man blir knyttet til de :)
Ønsker dere lykke til og krysser fingre for dere !!

klem

Solveig sa...

Huff da!! Det var ikke gode nyheter. Dyrene blir som et familie medlem,så man vil jo at de skal leve lenge og godt:) Håper det går bra:)

Evami sa...

Dakkar Benja:( Man er jo så glade i dyrene sine,har ikke selv,men har et vennepar som har,og det er baby`n deres. Krysser fingrene for at det går bra med Benja,og gjør det ikke det,så får dere kose dere alt dere kan med henne sånn at dere har mange gode minner om henne:)

Her er det travelt ja.. Ikke nok med at jeg jobber,men først var størstemann syk 2 dager,og nå har han smitta minstemann... Så dagan går nå unna.. Og sliten når 2 stk unger holder hus i senga,men sånn er det nå bare:) Får slappe av en ainna gang:)

Benytt deg av sjansen til å sove du,når du har muligheten. Det vil du merke i løpet av dagen. For jeg duppa i går og det var helt nydelig:) Det er litt godt å ha bare en unge også,så får en kosa li tt ekstra med den og så gleder man seg sånn til å møte gullet sitt igjen:) Sov litt du snuppa,så føler du deg så mye bedre etterpå..

Vi skal en tur på brannstasjonen vi,åpen dag.. Gjett om størstemann gleder seg,for han kjenner nemlig et par av de som er på jobb. Åh lykka i livet for vår egen Brannmann Sam:)

HA en fin dag vennen min::) KLem Eva

Unknown sa...

Å, kjære vene...ja vi krysser iallefall fingrene, for lillemor her ble jo helt forelsket i den vakre hunden. Så vi sender alle varme, gode vibber og tanker vi kan.
Anne Kathrine pleier å gi oss englekyss, så et av dem fortjener Benja.

Solveig sa...

Takk for ditt svar ang mitt spm om tallerkenhylla mi:) Alle stemmer for kjøkkenveggen ja, hehe.
Ja du får ikke ligge å sløve selv om det er helg når man har en liten en, da er man oppe tidlig ja! Vi har vært heldig med været ja, fin høst:) Det regnet her for første gang i går,å jeg tenkte: dritt vær! Men hjelpes, første dagen med regn.. Det er da høst;)

Håper du har en fin lørdag, å at det går bra med Benja nokk en gang:)

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Stakkar Benja. Vi får virkelig håpe hun klarer seg, og blir frisk. Man blir utrulig glad i disse dyra våre.
Nå er det lenge siden jeg har vært hos deg. Har hatt det en smule travelt de siste ukene.
Så vakkert, bryllupet deres! Å masse vakre gaver.
Gratulerer til alle dine awarder! Og tusen tusen takk for den jeg har fått av deg! Skulle ha takket deg for lengst!!!
Hos meg går det fint, og salongen går supergodt. Denne helgen er mine første dager fri, siden i begynnelsen av juli, så du skjønner det er mye jobbing. Hjemme er jeg nesten aldri, og ikke har jeg fått internet på jobb enda. Men det kommer, og da kan jeg jo blogge litt i pausene:)

ha en fin søndag! Å lykke lykke til Benja!

Klem fra chatrine:)

Evami sa...

Ville bare innom og ønske deg en riktig god søndag i det flotte høstværet vi har:) REgner med at dere har dte samme været:) HÅper også at Benja har det bedre:)

Klem Eva

Evami sa...

Juhuuu...

Så heldig du er som skal ut å kjøpe deg en Kenwood:) Det har vi også,eller mamma har.Og den står inne hos oss,det er en Major(ihvertfall den største). De bor jo vegg i vegg og det er jeg som er baker`n så da kommer de inn hit for å laåne kjøkken maskina si. Kjekt for meg:)

Jeg ønskesr meg en Kitchen Aid,og blir syk når jeg ser prisen i Usa.... Når vi var over for 4 år siden,var det like før jeg kjøpt emeg en,tror den kosta 1500 kr,og når jeg var på nett her og sjekka så kosta den billigste 1733,33 kr eller nå sånt. Og her koster de 6000....

Skal på jobb til 17.30 jeg,så jeg kan jo tenke på deg som koser deg med nybakte varer:) Synes jeg kjenner lukta helt hit jeg:)

Kos deg med baksten:) Klem Eva

Solveig sa...

Hei:) Så koslig at du var innom meg igjen,. Ja de har mye fint til gutter på exit! Det er jo ikke alle butikkene som har så mye utvalg å skryte av nei..

Håper det går bra med Benja,ser det har ikke kommet noe nytt..

Håper du og dine har ei fin uke:)