mandag 15. september 2008

Bryllupsgaver

Da er tiden inne for å vise noe av det vi fikk i bryllupsgave. Det skal bli så gøy å innvitere venner på middag nå :-)Vi har nå tolv av alt dette middagsfat,suppeskål,rødvinsglass og vannglass

Sjekk dette 3 etasjes serveringsfatet da,dette skal bli godt brukt til småkaker til jul


!
Dette er en vase som kan brukes til 2 ting som vase da selvsagt og til å brenne te lys i

Dette er en vase,plass til tre søte fine roser :-)

Ønsker dere alle en riktig fin uke..

Stor klem Cathrine

5 kommentarer:

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så masse flott dere har fått! Nydelig servise !!

Solveig sa...

Så lekkert dette var! Skjønner at du gleder deg til å få brukt det:) Slike fine ting skal brukes,men ikke vær dag da. Det er så gøy å ta fram slike fine serviser!

by Siv sa...

Aiai her var det mye fint gitt :)
Gleder meg til vårt bryllup, kan ønske oss masse masse... Nå er ikke dato satt hehe
*Siv*

Solveig sa...

Hei igjen:) hehe,noen ganger kan det ta tid å sette i gang ja,men når man først starter er det så gøy. Og nye gardiner utgjør stor forskjell:)

Ønsker deg og en fin dag!

Evami sa...

Så fint et service:) Skjønner godt at du gleder deg til å invitere venner og lage god mat til dem på dette ja:) Og etasjefat,før syntes jeg at dte var en bestemor tin,og nå synes jeg at det bare er så lekkert og ønsker meg et selv:) Rart hvor smaken forandrer seg ja..

Den Tusse-løypa,er i Bymarka.Vet ikke hvor godt kjent du er,men oppover mot Skistua,ved et sted som heter Lavollen. Det var helt flott for ingene der,det var ingen unger som gikk "pent",men de flakset og fløy avgårde,og der vi spiste så var det heller ingen unger som satt i ro:) For en energi:)

Nå er jeg på jobb,og lurer med til en kommentar eller to inimellom:) Det er kjekt,for før hadde vi ikke nett her.Nå kan jeg undersøke litt om filmer og sånn,for je ger helt totallt blank på det området,og i kveld er det jo So you think you can dance og Grey´s.

Ha en fin dag vennen:) Klem Eva