fredag 9. mai 2008

God Pinse !!!

Ja nå er det jammen meg helg igjen,for ikke å snakke om langhelg :-)
Holder på å baker nå,vi skal feire 1 års dag i morgen. Dette året med Lille Aksel har gått så altfor fort..Synes det er synd at den tiden du skal ta godt vare på går så altfor fort..Men heldigvis skal han ikke i barnehagen før neste år. Har hengt ut sengtøyet til Martinus nå,så blir vasking av rom der etterpå. Fint vær har vi også,så det blir å nyt litt dagen utenfor husets fire vegger å da.. Ønsker alle en fin pinsehelg

4 kommentarer:

Evami sa...

Gratulerer med Lille Aksels 1 års dag:) Det blir vel full fest og stormende jubel vil jeg tro:) De vokser så utrolig fort disse små. Synes ikke det er lenge siden de ble født og nå er de snart 3 år og 6mnd:) MAn må bare nyte tiden hjemme:) Kunne tenkt meg lengre permisjon denne gangen,for å ta vare på de små øyeblikkene:)

Kos dere i godværet og ha ei flott pinsehelg:)

Klem Eva

ChatrinesLiving sa...

Gratulerer med minstemann!
Tiden flyr avgårde ja, det skal være visst!
Hos meg blir det ikke noe utomhus nei, her sner det jo enda... og hele 2 grader... Hadde kunnet tenke meg en tur sydover nu ja:)
Ha en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Gratulera med 1 årsdagen til lillegutten, og til mammaen også:)

Lene sa...

Oj!! Gratulerer såååå mye med lille Aksel!!! Stoooor gutt :) Kan bare tenke meg dere har storkosa dere i pinsen, ja :) Som seg hør og bør :)

Jeg kommer innom deg her i fulle farten, fordi jeg trenger din hjelp. Jeg har en pågående meningsmåling i forbindelse med mitt siste blogginnlegg. Blir kjempeglad om du har tid og lyst til å stikke innom :)

Fortsatt finfin kveld til deg, Cathrine :)

Klem fra Lene: )