mandag 5. mai 2008

Beklager


Det har vært litt lite blogging på meg i det siste,har hatt det litt travelt.. Men det er nå vel slik det er når det begynner å nærme seg sommer,man tilbringer mer tid ute for å ordne opp etter vinteren.. Ønsker dere alle en riktig fin uke

3 kommentarer:

Evami sa...

Åre er en liten perle:) Vi drar ikke til Østersund,for de har det meste i Åre.. Kan også ha noe med ski og sykkel interessen til min kjære!Har vært på Spa selv der,og det er deliig:) Anbelfales på det varmeste.

Skjønner godt at det er lengre mellom innleggene,for man koser seg jo sånn ute når det begynner og å bli varmt og deilig ute:) Har vært ute og hoppta trampoline i dag vi:)

Ha ei fin uke:) Eva

Lene sa...

Det er sant, Cathrine.

Deeeilig å tilbringe dagene ute nå for tiden. Ikke vært så mye blogging på meg heller. Har styra med både praksisstudier og tilhørende oppgave. Men nååå er jeg ferdig. Og i dag er det jammen tid til litt bloggkos igjen :)

Og du - jeg har samme lykta som deg på terrassen, ja :) Kjempefin :)

Ha en fortsatt fin kveld :)

Klem fra Lene :)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Nydelig lykt og lysestaker!
Ja, du man må jo bare være ute når sjansen byr seg! I dag er det regn, så da kan man jo blogge litt;)

På alle finværs dagene er jeg ute, og det er så deilig etter en laaang vinter! Nå håper jeg bare på knallvær til helgen, så kansje jeg får laget sesonges første grill-mat:)

Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)