fredag 16. mai 2008

God Helg og vel feiring i morgen.
I dag har jeg vært på litt shopping..Skulle bare bruke opp en tilgodelapp jeg hadde,men i min kjente stil ble det "litt" mere. Måtte jo bare ha dette..I morgen er det jo den store dagen,skal stryke flagget etterpå. Klærne til ungene er allerede lagt frem,griet å ha ting på plass. Mor blir alene m ungene i morgen da pappaen er på jobb i Trondheim. Men vi skal kose oss masse lell. Dette er faktisk mitt 50 innlegg. Så de som legger igjen en kommentar på dette innlegget, blir med i en trekkning på en liten gave :-) Ønsker alle en kjempefin helg og en fin 17 mai

10 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha ne herlig 17 mai feiring. Her er det noen lunde kontroll, deilig å ha en rolig 16 mai kveld for i morgen blir det slettens ikke rolig, hihi
Klem

Evami sa...

Den øverste kjolen var bare lekker:)

Ønsker deg en flott feiring imorra:) Og så krysser vi fingrene for at vi får bra vær:) Trist at pappa`n er borte da,men da får dere kose dere mere neste år...
Skal begynne å stryke nå,men er ikke stressa.. Skal ha foreldre og svigerforeldre på koldtbord etter togene imorrra:) Og det meste er klart:)

Nyt dagen imorra og ikke forspis dere på is:) Klem Eva

Fru Fjeldhammer sa...

Så fine klær du har kjøpt!

Ha en flotters dag i morgen og kos dere masse..

Trude sa...

Heisann og takk for koselig hilsen på bloggen min. Her står en kake i ovnen, bunaden til småjentene ligger klare. Ser du skal feire uten mannen i mrg også, min er også sendt på jobb...litt trist. Nyt mrg dagen, Send meg en mail på teriksmo@online.no så kan jeg skrive mere om tingene jeg lager.

borghild sa...

Er det ikke typisk at det blir med litt ekstra hjem i posen?:-) Tilgodelapper er jo som å få noe gratis (selv om man faktisk har betalt for den, hvis det ikke har vært en gave, da), og føler en jo fort at en kan unne seg litt mer...;-) Kos dere masse i morra! Klem B:-)

Anonym sa...

Hei!

Oppdaget bloggen din i dag:-) Jeg kommer til å titte inn på den flere ganger.

ha en fortsatt fin 17.mai

Lilla

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
vel overstått feiring!
Typisk det med shopping, blir alltids litt x-tra med hjem;)

Her hadde vi kjempedårlig vær. Var ute fra 9-12 bare, etter det dro vi da hjem og fyrte i peisen. Koste oss inne med masse godt og go mat! Så det var slett ikke så værst!:)

Åja, jeg blir gjerne med i trekkning!! Krysser fingrene for at jeg blir den heldige!!;)

Ha en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Frøken Englefjes sa...

Den svarte kjolen med tyll så veldig fin ut, er til deg eller til barn? kunne godt tebkt meg den selv...får aldri nok av svarte kjoler selv om de sjelden blir brukt da;)

Håper du hadde en fin 17. mai og nyt fridagen i dag.

imorgen begynner eksamenskjør for min del så jeg skal rydde og vaske så jeg er klar til 4 intensive uker med aldri fri...

Oleiv Lene sa...

Heisann!
Du, jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min...;o)

Karna sa...

Så fine ting du fikk kjøpt deg, siden det er flere år siden jeg kom inn i bunaden min, ble det den sorte lille på meg...huff går dårlig med de nye vanene som skulle komme etter nyttår!