torsdag 15. april 2010

Heisann!

Nå nærmer vi oss sagte men sikkert helg igjen ..Det skal bli deilig.Drar med min kjære mor til Trondheim på shoppingtur i  morgen,det skal bli gøy:-)
Jeg kom over en nettside som jeg gjerne vil dele med dere som har barn,barnebarn osv.. helti100.no heter den,masse ting å få kjøpt der,ta en titt sier jeg bare...

God helg!!!

Klem
cathrine 

4 kommentarer:

Anne Grete sa...

Takk for tips vennen!!

Ha en super duper helg sammen med din mor i Trondheim.. Mamma skulle egentlig kommet i helgen, men ble stoppet av vulkanen gitt...!!

Klem

Mari sa...

kos dere masse i tr.heim.., alltid deilig og dra bort og shoppe litt:)

bilderommet.blogspot.com sa...

Hei
Depressed: let´s go shopping......in Trondheim. Jeg får nøye meg å shoppe litt rundt på nettet. Det var en befriende og enkel heading du har. De flotte rosene gjør seg veldig godt.Må man ha spesielt program for å legge til elementer på siden? Er nybegynner i faget, men har etter mye møye nylig opprettet en web-side og blogg. Det hadde vært artig med en kommentar eller noen nyttige tips.
Mvh elisabeth

rsgoldget sa...

Hello ,everybody! Precisely how time flies! An additional Halloween adjusted! We call or fold runescape with the wish for the next Halloween party .please maintain a great disposition to listen to my introduction regarding Waterfieds.
Buy Runescape Gold

Cheap Runescape Gold