torsdag 20. mai 2010

Nytt kamera

Har lenge sett på nytt kamera,men har ikke hatt anelse om hva jeg skulle velge. men har sett på Panasonic sine da min venninne hadde panasonic lumix tz7 når vi var i London,det tok utrolig bra bilder..Så etter å ha sett på mange forskjellige,  ente jeg opp med panasonic lumix tz10..
Er veldig fornøyd så langt:-)

Ønsker dere alle en fin pinsehelg..Klem Cathrine

6 kommentarer:

Anne Grete sa...

Gratulerer så mye med nytt kamera!! Kjekt å teste ut :) Vi kommer oppover 4 juni, skal i 60 års feiring til svigermor... Blir bare til søndag da.

Klem

Daisys home sa...

Grattis med nytt kamera,morro å ta bilder når man har nytt kamera.Formen min har desverre ikke vært å skryte av i det siste nei!Var for ca 14 dager siden på st.olavs på tverrfagelig ryggklinikk og fikk satt en form for smertelindring som ble sprøytet inn nederst i ryggen.Det for å finne ut om det er den nerven som ligger der som er årsaken til problemene og smertene i venstre fot.Virkningen holdt i ca to dager.Så åssen det blir nå aner jeg ikke.Har ikke noe lyst til å la de operere for femte gang,hvis jeg ikke MÅ!Enn du og ryggplagene,er du bedre og har du noe form for treningsopplegg?For det nevnte legen kanskje jeg kunne få,og jeg som ikke kan ha en GÅtur uten smerter.Ja ,tiden vil vise...Ønsker deg ei fin Pinsehelg,klem sissel

Daisys home sa...

Oj,nå hadde plutselig bloggen din blitt annerledes,den ble fin!Boksene du spurdte om er faktisk kjøpt inne på det lokale sentret her,glemte å skrive det jeg da..Hender seg at det går an å finne noe som man liker her også.Ellers bruker jeg stort sett å shoppe via nettbutikker.

Mari sa...

kjekt med nytt kamera ja.., jeg har ett lite nikon kamera, og er knall fornøyd med det:)

Unknown sa...

Hei hei. Koselig blogg du har.
Ennå fornøyd med kameraet?

Exam Notes sa...

Congratulation for the new camera.
Have fun with this, Just go out and take snaps.
Good day.