onsdag 25. februar 2009

Ny te kanne...

For en stund siden var jeg inne hos Torilpia der hun hadde bilder av te kanner hun ønsket seg veldig...Jeg ble veldig betatt av denneTe kannen..Så da begynte jeg å søke på nette..Der fant jeg en dansk butikk som solgte den..Så nå har jeg bestilt den,så om ikke altfor lenge blir jeg vel en eier av denne:-)
Det skal bli deilig å servere te med denne,og sølvkoppene mine som jeg fikk til jul..
Skal senere i kveld på Perfect Home Party,skal tro va jeg ender opp med der..Må styre meg litt..
Ha en fortsatt fin Onsdag..
Klem Cathrine

7 kommentarer:

Unknown sa...

-men den var betterdø fin! Skjønner at du ville ha den. Homeparty er "farlig" å gå på...ikke lett å ikke la seg friste iallefall. jeg kjøpte masse på Perfect Home for en del år siden, men nå er det lenge siden noen på disse kanter har hatt party for dem. Aner ikke hva de har i beholdningen sin for tiden, heller jeg.-sikkert like greit...

Evami sa...

Rå lekker kanne:) Hadde blitt pynt hos meg:)
Skjønner du gleder deg til den kommer i hus:)

Lenge siden jeg har vært på Home party jeg;) Men skjønner godt at fu lurer på hva du sakl handle.Det er skummelt for de har så mye fint:)

Kos deg i kveld da vennen,jeg skal jobbe jeg:( Men sånn er det bare,først nå skal vi inn på middag til mamsen og papsen:)

KLem Eva

Mari sa...

den va lekker da :-) bra jeg har litt kjøpestopp, her er det fult i alle skap, hehe..
PH party ja, blei litt skuffa sist alså, men samler på herregårds bestikket da, det er bare sååå fint..skikkelig gammeldags :-)

borghild sa...

Nydelig kanne!! Hos oss drikker vi ikke så mye te at noen kanne blir brukt, men med denne kunne vi kanskje begynt?;-) Kos deg på party!! Klem B:-)

Daisys home sa...

Denne var jo fin da,så skjønner at du bestilte den.Du lurte på hvor den sorte boksen for oppbevaring av maskintabl,er kjøpt.Jo den kjøpte jeg i Østersund,i sommer.Husker ikke hva butikken het,en liten sjappe med masse rart.Åssen er det med deg og ryggen?Her er det litt varierende,plages så veldig med smerter i ene foten enda.Den er faktisk blitt værre etter at jeg ble opperert siste gang.Den vil liksom stivne til og er så vond og gå normalt på.Så må vel sikkert ta en prat med kirurgen som oppererte,og høre hva det kan være.Klem

Jorunn sa...

Hei på deg og takk for kommentar hos meg ang lottomillioner :0) Den tekannen var jammen fin ja! Noen lottopenger kunne vært greit å ha når man skal på Perfect Home party også, hi hi! Håper du fant noe fint der. God helg!!

Solveig sa...

Hei hei vennen:)
Endelig er jeg tilbake!
Og tusen tusen takk for alle gode kommentarer du har lagt igjen hos meg,det setter jeg pris på:)

Hvordan er det med deg og ryggen da?? Gikk det bra på det kurset/rygg skolen du skulle på?

Så utrolig flott kanne!!
Den blir lekker å servere med ja:):)

Ønsker deg ei riktig god helg!