mandag 23. februar 2009

Forandring


I dag har vi virkelig stått på..Vi har lenge gått å snakket om å bytte rom med guttene.. Så i dag ble det gjort gitt..Reiv av tapet i går og spaklet ,og i dag tapesert vi for første gang..Ja vi har ikke gjort det før,men ble veldig fornøyd med resultatet da.
Dette rommer har vært oss,men nå er det Martinus sitt,og Aksel fikk Martinus sitt "gamle" rom.
tapetet fant jeg på nettet alla Star Wars,skikkelig brae greier ifølge Martinus.Lyser i mørket å greier,hehe..

Aksel var helt utslitt av dagen han har jo gått rundt oss o liksom skulle hjulpet oss med ting..Ja det er ikke akkurat nå ideelt å ha småbarn rundt når man pusser opp..Men flink var han..
Så nå gjenstår det bare å flytte over klær og litt småting..Vi har nå ett veldig lite rom,får vel akkurat plass til sengen vår,men vi skal jo kun sove.
Ha en fortsatt fin Mandagskveld..
Klem Cathrine

3 kommentarer:

Evami sa...

Så tøfft gutterom da gitt:) Vi har tenkt tanken vi også på at vi må bytte rom.Vi har det største rommet,og gutta skal dele et lite et. Store bror på 17 må jo få ha eget rom,og når man da bare har 3 soverom så må man dele. Og gutta trenger rommet mere enn det vi gjør:)

Jeg har funnet alle utfordingene på en blogg osm heter Koselig-Koselig,og den siste med MAndagstema,er en utfording som kommer hver søndag og skal utføres iløpet av mandagen. Kult synes jeg,å bruke kameraet mitt litt aktivt og til noe annet enn bare familie:) Sov godt min venn,for nå skal jeg snart hjem fra jobb og finne loppekassa. Ulrik har begynt å våkne mellom 05.30-07.00,men mest rundt 6. VI går rundt i koma... SÅ jeg skjønner deg godt jeg:) Håper Aksel sover bedre enn Ulrik:) NAtta vennen:) *KLem Evav

Unknown sa...

Kul tapet, da!

Mari sa...

så tøft da.., regner med gutten var fornøyd ja:-)