onsdag 3. desember 2008

Litt hjemmebilder!!


Litt bilder av kjøkken og stuekroken eller rettere sagt tv kroken vår....

Prøvde å ta litt skarpt bilde,da vi har malt stuen siden sist..Dvs 2 vegger i en slags brun farge..Jeg ble kjempefornøyd av resultatet,det skal ikke så mye til for å kvikke litt opp..

Kunne godt ha tenkt meg og gjort noe med kjøkkenet også,men det får bli når ungene blir litt større..I forrige hus skiftet vi ut kjøkkenet,men vi måtte bytte hus da det desverre ble for mye trapper for min del..(sånn er det når man har en 90 år gammel rygg i en ung kropp:-))
Denne kjøpte jeg på en ny interiøbutikk her i byen,tøff sak..Kjekt å ha noe å henge veska på...
Kos dere videre i julestria og ikke stress for mye :-)
Stor klem Cathrine

9 kommentarer:

Evami sa...

Kul knagg:) OG så fint det ble til dere Cathrine:) Nytt kjøkken kommer da på plass en dag,jeg er med i Vi i Villas julekalender og der er hovedpremien et nytt kjøkken til 75.000. Jeg deltar og håper at jeg har juleflaks:)

Huff så håpløst å måtte flytte fra huset sitt pga av ryggen:( Men så bra at dte funker der dere er nå:) Håper at du har gode dager nå før jul kjære venn:) Klem Eva

Solveig sa...

Så koslige bilder fra deg da:)
Kjempe fin farge på veggen!
Dere har en fin tv dere og ser jeg:) Hehe!

Kjøkkenet ser da stort nokk ut for meg! Mye mer plass enn mitt lille kott:P

Huff, så kjeldig at du måtte flytte pga ryggen! Stakkar deg:S

For en kul knagg,den skulle vært et must for damer:)

Stor klem;)

Daisys home sa...

Fint det ble hos dere.Ja ,ser at det er flere som har plager med ryggen! ja da er jo iallefall ikke trapper det beste og gå i.Stilig knagg!klem

ChatrinesLiving sa...

Hei Cathrine!
Nå er det super lenge siden jeg har vært ute i bloggverden, og hos deg også.
For et nydelig hus du har, så masse fint nytt siden sist!
Stuefargen så knall fin ut, og den knaggen din likte jeg bare SÅ godt!

Hos meg er det ikke mye som likner jul, kun et par adventslys, og litt lys ute... ellers står både husvask, innhandlig av mat, julegaver og div andre ting på "sakslista";) Hos meg er det jobb, jobb, og så litt mere jobb... sånn er det før jul. Men så vet du, jeg skal ha ferie fra den 22des helt til den 5 januar, joho!!! Kun med en varetelling i mellom:) Det skal bli så deilig!
Min datter kommer hjem fra oslo, og det gleder jeg meg til. Da blir det sing star party da;) både hun og jeg elsker det. I anledningen har jeg kjøpt inn abba-singstar. Så her skal du se det blir gøy.

Du snakker om når "ungene blir større"... tenk datteren er flyttet for 1,5 år siden... gutten er heldigvis bare 11... her går det unna, tiden flyr avgårde. Og selv, ja jeg føler meg ikke spesielt gammel akkurat;) hehe
Ny bursdag kommer opp i januar "har jeg hørt" ehhh... 38 sier "dem" hmm kremt... uffda... typen er "så vidt rundet 30" for et par år siden, godt jeg enda holder meg ung;)

Jaja, nå er det vel øyeblikkelig natta. Ha en riktig go natt!
Klem fra Chatrine:)

Evami sa...

Riktig god helg dag til deg også snuppa:) Vi gleder oss til helga,må bake litt pepperkaker,kanskje et hus. Og prøve å komme oss ut i snøen(eller isen) Og få aka litt..

Har fri helg og det er kjempe godt,for Ole er mammadalt så det holder for tida. Da får han ha meg hjemme:) I dag blir det kos på meg foran tv´n:) Kos deg vennen:) Klem Eva

Solveig sa...

Hei:)
Hehe, du har da helt rett!
Det blir da jul i år lell;)
Stresser egentlig ikke så mye med det enda:P Er ikke like super nøye med alt i år.
Men jeg er så lei av å alltid ligge at jeg holder på med store smerter for tiden.. Så lenge jeg klarer! Ingen som er staere enn meg sier samboeren min:P

Håper du får til å nyte adventstiden og koslige dager med familie:)
Og at alt er bra med deg;)

Klem!

Torilpia sa...

Så koselig innlegg!! :o)

Jeg har så dårlig samvittighet fordi jeg ikke har fått sendt trøstepremien din .. men den har stått ferdig innpakket siden forrige helg uten at jeg har fått kommet meg på posten med den ..

Nå har jeg satt den ved utgangsdøra i håp om at jeg husker å ta den med når jeg drar til Trondheim i morra.

Håper alt er bra med deg og dine.

Stor klem!!

Daisys home sa...

En utmerkelse ligger og venter inne hos meg.

Solveig sa...

Har noe til deg inne hos meg:)