tirsdag 26. august 2008

Litt utskiftning!

I helgen hadde vi feiring av bryllup sammen med venner. Vi hadde satt opp pressening over platten oss,og lånt oss benker. Vi serverte gryterett,snacks og fri bar: Det ble en bra fest/feiring for å si det slik. Og vi hadde værgudene med oss..

Vi fikk masse fine gaver,noe jeg kommer tilbake til en annen dag.(Må spare litt)

Men noe nytt skal dere få med der.Har kjøpt ny tvbenk og nytt skap på stuen(Ikea),er veldig fornøyd med resultatet. Fikk også masse gavekort ifra en butikk som heter Hauan Interiør,masse lekkert der. Jeg er spesielt glad i det Lene Bjerre har. Den duken og de telysene er designet av henne..Dere skal få bilder av servicet senere...

Ha en kjempefin uke!!

Klem

7 kommentarer:

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Grattis med bryllup!!! Og høres ut som det var en bra fest :) Fine bilder fra stuen .klem A

Anne sa...

Gratulerer da gitt :-)

Og forandring fryder, enig med deg der :-)

Evami sa...

Det er å bra at dere hadde en topp dag:) OG fri bar har en tendens til å gjøre folk litt mere løsslupne,dog bryllup med betalings-bar gjorde mange ganske glade kan man si:)

Så flott tv-benken og skapet var.. SÅ deilig å kunne fornye seg litt... OG Lene Bjerre har mye lekkert...

Blir vel godt å kunne slappe litt av ihelga da,etter en toppers fest forrige helg:) Årsaken til at jeg er litt sent ute med å si hei,er at minsten er litt håpløs til å sove fortida,mora er helt utslitt og blogging kommer litt i bakleksa,men jeg tenker på deg da:)

Klem Eva

Evami sa...

Riktig god bedring til deg:) En betennelse i skuldra er vondt.... Du får kose deg alene,er litt godt også,spesielt etter at ungene har lagt seg:) Bare en selv,en kan lese,se hva en vil på tv og bare nyte stillheten... Synes det er fantastisk godt av og til jeg:)

Klem fra TRondheim

Evami sa...

Bare innom for å ønske deg ei riktig god uke:) Klem:)

Evami sa...

Stakkar du og armen din da:( Får håpe at du snart blir bedre,er vondt å gå med betennelse.. God bedring til deg Cathrine:) Klem Eva

Evami sa...

Heisann Frue:)

Håper alt står bra til med deg og at skuldra er litt bedre:) Og så ligger det noe til deg inne hos meg:)

God helg min venn:)

Klem Eva