fredag 22. august 2008

Award og Helg!


Ja nå er helgen kommet igjen,ukene flyr i vei for tiden. I morgen er det duket for vennefest,håper været blir bedre enn det er i dag. Men i følge værvarsleren skal det bli finvær,men av og til melder de akkurat det som passer dem. Ja ja fest skal det nå bli uansett:-)

Har også vært så heldig å fått award ifra Kari,det er så kjekt å få slike påminnelser det varmer så mye..
Så er det min tur og sende denne videre og det er jo som sagt ikke så lett,mange fine og flotte blogger rundt omkring. Men her er nå mine utvalgte:
Eva - du har en fantastisk blogg og du er bare en skikkelig skjønn jente
Chatrine - Herlig blogg og så har hun en nydelig nyåpnet salong
Lisbeth - Flott blogg
Villautsikten - Utrolig flott jente og ei kjempegod veninne. Hun er av og til inni denne bloggverden.
Fru fjeldhammer - fin blogg

Disse er mine utvalgte..(høres nesten ut som i bibelen dette,hehe) Med dette ønsker jeg dere en fantastisk helg alle sammen!

3 kommentarer:

Evami sa...

Tusen takk.... No ble jeg glad,for du spurte hvordan det gikk med kaka........... Ikke all verden,vet ikke hva det er med meg og ovnen min fortida,men vi er ikke venner!!!! Har bakt 2 nå,og begge har blitt brente oppå,til tross for alle forhåndsregler.Og nedsunkne på midten.... Konsulterte mamma igår,og hu mente at den siste skulle gå,hvis ikke går jeg på med friskt mot i ettermiddag...
Kake skal det bli,får bare ha på litt ekstra krem på midten:)

Du er sikkert midt i forberedelser til morgendagen og jeg skal til byen og handle bryllupsgave og ordne nå småtteri:) Og imorra skal du ha bryllups-fest og jeg skal i bryllup:) Vi kommer til å kose oss begge to:)

Ha en flott fredag Cathrine,og ikke slit deg ut til imorra:) Og igjen tusen takk for award:) Klem Eva

Unknown sa...

kos dere i helga,jeg skal legge inn noen aksjer hos værgudene for dere!

Evami sa...

Vart go vær på dåkker:) Håper festen ble bra... Det ble vår,flott bryllup,men du kor sliten... Og minstmann har noen håpløse netter,kanskje tennene???!!

Ha en flott dag min venn:) Klem frra den trøtteste Eva`n du veit om:)