lørdag 16. februar 2008

God helg !!Ja da var vinterferien over,denne uken har gått altfor fort. Men vi har fått gått masse på ski,og min lille store gutt som blir 5 i april lærte seg å stå alene på slalom. Så nå blir det vel ikke stas med pappa dregende etter seg. Skal bli artig å se hvordan det blir i påsken ,for da skal vi oppover igjen. Gleder meg som en unge allerede. I dag har jeg hvert å shoppet meg litt blomster,noen hadde tatt kveld når vi kom hjem.. Så fant jeg meg også nye skihansker,di jeg hadde må vel kastest for å si det på en pen måte. Så fikk jo gjordt litt denne dagen også. Ha en fin Lørdag

8 kommentarer:

Oleiv Lene sa...

heisann!
Ja leg kan tenke meg dere har hatt det bra, det har jo stort sett vært fint vær også;) Ikke særlig stas å komme hjem når man ser hvordan det er ut i dag ihvertfall...regn og surt, men jeg hørte noen fugler som sang tidligere i dag, så det blir nok snart vår!:)
Skal vi ta oss en tur på kafè i morgen mandag når mannfolka drar på jobb?
Ha en koselig søndag! Klem

Anita sa...

Så masse fine blomster! Huff leste forrige innlegget ditt og det får meg til å føle meg skikkelig gammel!! Vi har nemlig 10- års bryllupsdag til sommeren vi!!! Jaja, fant ut tidligere at vi fint kan klare 50 års bryllups dag også og da erdet ikke så gæli!
Koselig blogg du har!
Ha en strålend uke!

Tonje sa...

Hei og velkommen tilbake!
Så bra at dere har fått masse tid sammen...Så herlig med flotte blomster som du kan kose deg med=) Håper du får en fin uke.

Zizzi Molde sa...

Oppdal så klart!! Selv har jeg mer lyst på en hytte ved sjøen, men en på fjellet er vel heller ikke å forakte.... Nydelige blomster du har kjøpt, ønsker deg en fin uke.

Klem fra meg

PS! Har du kjøpt nytt kamera?

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Takk for skjønn kommentar hos meg. Så herlig blog du har, kommer gjerne tilbake hit. Ha en super uke.
Klem

ChatrinesLiving sa...

Deilig med ferie ja:) Denne uka er datteren hjemme på vinterferie, men hos oss er det ikke før uka før påske. Å da er både gutten og jenta hos sine besteforeldre. Så her blir det nok ikke så masse ski...
Nydelige blomster! Så nesten litt sommerlig ut hos deg nå:)
Ha en kjempefin mandag!
Klem:)

Ting og Tang sa...

Kan tenke mej dokke he kosa dokke! Mi på 5 år står på slalom men ho klare ikkje aleine enda..Men de kjem vel når enn fe ver litt i bakken å føle skia på beina. He berre fått vor der en gang i år... for her piss REGNA de!!!
Ha en fine mandag:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Tulipaner og primula er mine favorittblomar nå på vinteren.
Me har vinterferie denne veka, og det er herleg, stille og roleg heime:)
Ha ei fin veke:)