torsdag 7. februar 2008

Ekstrem rengjøring


Har akkurat vasket hus nå,verdens kjedeligste jobb. Men kjkt med rein dufta av nyvasket hus etterpå da. kom selvfølgelig til å tenke på di to britiske damene som har ekstrem rengjøring Kim og Aggie..Skal tro va som driver folk som har lyst til å ta andres dritt..???
Det er jo helt grufullt hvordan mange har det. Syns jo ikke det er nå kjekt å vaske selv men har jo ikke lyst til å ha det som en grisebinge rundt meg heller da..Med dette ønsker jeg dere en fin torsdag og en fin vaskedag for di som gjør det :-)

6 kommentarer:

Lene sa...

Hehe... Duuuu - etter at de damene har skrubbet og skurt, og det er skinnende rent - sitter jeg alltid igjen og tenker - jaja - hvor lenge varer det før det er like ille igjen???? Nesten bortkastet jobb, vil jeg tro...

Det tror jeg neppe det var hos deg :) Deilig når det er unnagjort :)

Ha en fin kveld, Cathrine :)
Klem :)

Emmeline sa...

Jeg må si som Lene;) De to hvite tornadoene ( og ikke minst et helt vaskebyrå i tillegg) vasker nok ofte helt forgjeves.
Mange av de folka som blir boende i et sånt rot og kaos med boss og drit har helt andre problemer enn det som kan løses med en flaske salmiakk;( hehehe...
Nei da har du nok mer igjen for den vaskejobben du gjør selv hver uke!

Kreoline sa...

Herlig å få det gjort, reint og fint, det er det beste jeg vet, men ikke det kjekkeste jeg gjør. Ha en kjempefin uke på hytta, vi blir også en uke, blir godt å slappe av og kose seg litt, trenger det av og til. Godt tur, og kos deg.

Tonje sa...

ja du kan så spørre,jeg hadde heller ikke giddet å vaske opp i de grusomme husene som blir presentert i de programmene.

Håper du nyter helgen i ditt nyvaskede hus=)

Ting og Tang sa...

Innom å ønske dej god laurdagskveld:)

Zizzi Molde sa...

Vet du, det kan kasnkje høres makabert ut, men jeg elsker å vaske hjemme. Det av den enkle grunn at da VET jeg at det blir rent, og så er det total avkobling i forhold til alle mine andre hverdagslige gjøremål. Snålt??
Uansett, håper du koser deg med nyvasket hus, og ha en flott morsdag i morgen!

klem fra meg