mandag 14. desember 2009

julestriden

Sitter nå å ser ut av vinduet ikke akkurat mye som minner om jul..Det regnerog det regner..Jeg vil ha snø og skikkelig julestemning..


Jeg klarer faktisk ikke helt å komme i julestemning,men det er vel ikke like lett som da man var små..Savner også gode gamle skomaker Andersen,det var jul det:-)

Vi var en tur på Oppdal i helgen og der har det begynt å lagt ned snø,litt sent der også. For 1 mnd siden kjøpte vi oss camping,noe jeg faktisk har hatt lyst på lenge..Men som min mann ikke var helt enig i,men fikk han over på bedre tanker:-) Så nå er jeg en lykkelig eier av Kabe Safir camping med spikertelt:-) Ungene har vært i fyr og flamme når de har vært der,lille Aksel skal på Oppdal hver helg..Så da er det ekstra artig når snøen begynner å legge seg,så neste gang vi kommer oppover er det vel slalom for tur.Martinus står som en gud på slalom,Aksel skal begynne å lære seg det.Mens jeg ,ja jeg står vel sånn passe..Kommer meg ifra A til B,hehe..

Ønsker alle en riktig fin uke og la oss håpe snøen kommer til de som enda ikke har sett den..

Klem Cathrine

2 kommentarer:

Evami sa...

Grattis med ny campingvogn:) OG så stas at gutta trives der,det gjør det mye lettere å bruke vogna også!

Selv har jeg fått litt juelstemning i dag.Vært på harry tur med papsen til Åre og der lavet snøen ned:) Da kjente jeg at nå må snøen komme hit også!
Koser oss med Jul i Svingen vi,men har Jul i Skomaker gata på dvd.Men har ikke rukket å se den:)

Men vettu snuppa,at det blir jul alikavel,og koselig får du det også:)
Regner med at du koser deg med gutta og gjør de glade i all kosen før jul:) Klem Eva

Unknown sa...

Åååå, Jens Petrus savner vi, vettu!
-og jeg gleder meg til vinter dager på Oppdal. Vi rakk ikke en eneste helg før jul, vi...