mandag 5. oktober 2009

Londontur

Ja da har jeg fått bildene som min veninne tok,da jeg hadde lagt igjen fotoapparetet hjemme...Ikke like lett å huske på ting kan man si,men fotoapparatet da,går det ann..

Her er noen bilder ifra konserten med Coldplay.
Helt rå konsert og en skikkelig bra opplevelse..
Wembley er bare så gigastort,best å ha innebygd Gps på plass der ja..Her er vi utenfor Hamleys,lekebutikk på bare 5 plan:-)
Masse til barna der ja..
Hadde filmet fra konserten også,men det ser ikke ut som jeg fikk med det når jeg la inn ifra minnebrikken hennes...
Det kan komme senere!
Ha en fortryllende mandag
Klem Cathrine
7 kommentarer:

Evami sa...

Ser ut osm du hadde det knaill:) Å få oppleve et bra band på en sånn arenea,må bare være enormt stort!
Glad du ikke hadde med deg ungene og måtte igjennom alle 5 etasjene du regner jeg med:) Godt å kose seg sånn Cathrine:) Ha det bra i regn og blæst... Når ska det bli bra høstvær?! klem

Mari sa...

sukk, vil tilbake til london...., og den lekebutikken var svææær:)
høres ut som dere har hatt en flott tur:)

Fru Lindstad (tidl.Lindmussen) sa...

Hei, jeg la visst inn en kommentar på et innlegg fra 2008 om at dere skulle gifte dere på Mallorca i juli. Vi har tenkt å gjøre det samme i mai-juni 2010..

Trodde det var i år for innlegget ditt kom opp da jeg googlet bryllup Mallorca.
Hvordan ble bryllupet?

Smil fra Tone

Daisys home sa...

Skjønner at det må ha vært en toppers tur!Kom over at jeg faktisk har glemt å svare på hvor jeg hadde kjøpt de stickersene,veggorda mine.Det er Trendystickers DK,en nettbutikk.Der kan man må lage hva man selv vil,kjempefin side.Åssen er formen din da,går det greit med ryggen?Jeg sliter som vanlig,og det går mye på Paralgin forte,for å holde seg oppegående.Har time på ny hos nevrologen i nov.men synest at det kom lite ut av forrige.Jeg tålte ikke den sterke medesinen e fikk ,så får høre hva det bli til denne gang.klem

Unknown sa...

Velkommen til Oppdal, nabo!!!
He, he, dette skal bli rå-koselig. Jeg har jo ikke vært der mer enn en gang enda, men koste meg gløgg ihjel. Dette var en super anledning til å fremdeles kunne holde kontakten for mannfolka våre, og for oss også.
Ser frem til mange, lange rødvinskvelder på verandaen i sommer-oppdal...og i snøen på vinteren. herlig...ha ei fin helg.

Evami sa...

Heisann Snuppa:)

Lenge siden siste livstegn fra deg,har du det bra?
Her er det jobbehelg og advents kos:) Tenker på deg vettu:) Klem Eva

Anonym sa...

Encontre imagenes similares en Dospuntocerovision estaba relacionado a ciertas Noticias Miramar que algo tenian que ver con Caja España Depositos rentables pero termine en una busqueda de Laxantes Naturales