fredag 14. august 2009

Ny regnkåpe

Har lenge gått å sett på regnkåper,men har liksom ikke funnet noen jeg har likt..Men så helt tilfeldig kom jeg over en nettside http://www.coaterwear.com/ ,der fant jeg min regnkåpe..Er veldig fornøyd med den,og den er litt foret også..


Nå magler jeg bare støvler,så har veldig lyst på disse ifra Ilse Jacobsen:-),men tenkte jeg skulle se om jeg kanskje fant noen i London før jeg bestemmer meg helt..


Det er ikke alltid like lett å bestemme seg for noe,jeg er vel av den typen at jeg liker å se meg om..Så jeg passer best å gå på shopping for meg selv...

Ønsker dere alle en riktig god helg..

Klem
Cathrine

5 kommentarer:

Daisys home sa...

Så morro at du er Back igjen!Koselig å se innlegg ifra deg,og ser fram til flere...Håper at formen er bedre nå.Ja ikke noe særlig morro og være så plaget,for det tapper så masse energi av kroppen.Kul regnkåpe du har funnet,og støvler.Har selv bestilt Støvletter i Lakk ifra Ilse jacobsen,faktisk tre par.Røde,hvite og sølvfarga.De er så gode og bruke,men de var jo litt dyre i innkjøp da!men er blitt brukt mye,på høst,vinter og vår.Ha ei fin helg,klem

salige lavendel sa...

Her bøtter det ned i bøtter og spann...trenger visst regnutstyr jeg også.

Evami sa...

HAllo i luken! enn så sløv jeg er da Cathrine,har ikke fått med meg dette jeg,men gjett om jeg skal gå inn der og sjekke ut regnjakker!
London ja,det høres spennede ut,vært der nå eller?
Håper at formen din er bedre:) Klem Eva

anita sa...

fint med regnkåper,jeg har over 80 stykker,elsker og gå ut i regnet i regnkåper.Har du en e mail adresse da kan vi sende e mail.
Hilsen anita.

Anonym sa...

Hei! Kom tilfeldigvis over bloggen din, og ser at du har kjøpt samme regnkåpe som jeg. Jeg synes den er veldig fin, men glidelåsen på min er så vrien å få igjen. Er det bare jeg som er uheldig?

-Hege-