onsdag 10. september 2008

Heisann! Jeg har vært så heldig å fått en Award til, jippi kjempekos dette.
Denne Awarden fikk jeg av min bloggvenn Kari-carpe diem,tusen tusen takk!!Da er det min tur og gi denn videre. Og her er disse jeg velger:
Eva - du er ei fantastisk jente,håper det går bra å begynne på jobben.
Harmoni- masse fine bilder
Fru fjellhammers kaos-Flott og fin blogg med masse ideer.
Konsentrert kaos- utrolig flink jente som er veldig flink til å sy

Disse er mine utvalgte,men det er masse som fortjener en Award.
Ha en fortsatt fin uke mine bloggvenner

2 kommentarer:

Evami sa...

Tusen takk Cathrine:) Her går dagen omtrent i ett,og det er lite tid til blogging:) Har ikke helt vent meg til den nye hverdagen enda. Overgangen er ganske stor,og litt av årsaken tror jeg er at det er 2 unger med i bildet.. Blir litt mere med det,tristere å gå på jobb,mere tøtt,og mye mere savn og mye mere kos...

Men det går seg til ganske snart håper jeg... Den som kunnet vunnet i lotto og vært hjemme et år til.... Men sånn er ikke hverdagen,men det er lov å drømme:)

Håper at behandlinga di hjalp på,og at skuldra er bedre. Og at turen til Molde var vellykket:) Jeg skal på jente.klubbi kveld og det gleder jeg meg til,er så lenge siden sist:) Ha en flott dag,regner med at dere har det samme nydelige været som oss:) Klem Eva

Meg sa...

Hei og tusen takk for awarden! Glemte jo å takke deg på blogge jo.. *sløve meg*

Jeg kjøper de fleste stoffene på stoff og stil. De har nettbutikk på www.stoffogstil.no men jeg elsker å kjenne på stoffene før jeg handler de. Til tider finner jeg noe på Panduro Hobby, men det er ikke mye. Tilda stoffene er kjøpt der.