fredag 7. mars 2008

God Helg !!!Heisann! Da er fredagen innhentet oss igjen,Tiden flyr av sted. Har vært litt å gjordt denne uken å. Var med en tur til Trondheim på onsdagen jeg og lillemann,pappaen skulle på kurs mens vi skulle shoppe.. Måtte ha noen småting til bryllupet,men det var jo bare en unnskyldning for å få lov til å shoppe mere..Unnskyldninger til alt.. Var en tur på Panduro,utrolig bra butikk det di har jo alt mulig. Kjøpte meg en veske som jeg har tenkt å feste et fotografi av guttene mine på.. Og litt til da.... Som du ser så har jeg fått ferdig kortene og bordkortene (mangler bare navnelapper på disse). Har også kjøp meg stoff til nye liftgardiner som jeg skal ha på stuen..Hva synest du da,litt av en farge??? Ha en kjempefin helg alle som er innom,setter stor pris på alle kommentarene dere legger igjen..

6 kommentarer:

Kreoline sa...

Koselig med tur til Trondheim, kjekt å shoppe litt også. Blir spennende å se de gardinene. Ha en kjempefin helg du også.

Mari sa...

knæsj farge på gardinene, helt min smak ja:-)kjekt med slike turer:-)
god helg til deg.

Evami sa...

Skjønner at du trives på Panduro her,det er så mye spennende:)

De gardinene var knærsje,man blir jo glade av å se på dem....

Kos deg med bryllups-pusling,og det skal bli spennende å se gardinene på sin rette plass....

HA en flott søndag:)

ChatrinesLiving sa...

Fint med shopping ja;)
Stoffet så tøft ut ja;) litt av en farge! Men det kan bli knalltøft!
Nå som det er vår har man jo bare lyst på en masse farger.
Ja vår, å vår... det er jo en go stund til den kommer hit da;)
Ha en super ny uke!
Klem fra chatrine:)

Oleiv Lene sa...

Kost deg masse på shopping skjønner jeg;) Kjekt det å komme seg ut på en luftetur! Og det skal bli spennende å se gardinene dine, spreke vårfarger som får opp stemninga i huset:)Spennende å lage sånn veske da. Har hatt planer om å lage en lignende jeg også, men ikke satt av tid...Får se hvordan du gjør det også kan du vise meg! Vi snakkes Cathrine. Klem

Oleiv Lene sa...

våryr ja...:)skal ha kontroll denne gangen, har ikke som mål å få en liten en til innen året er omme!! Akkurat nå er to smågutter nok, og nr tre får vente litt...
Tusen hjertelig takk for innbydelsen, kjempekoselig,-vi har booket den helga for å feire dere;) Endelig får jeg brukt finkjolen min igjen!!(men jeg må nok jobbe litt med å komme i matchvekt igjen etter fødselen...)