onsdag 12. august 2009

Livstegn..

Hei der ute..
Tenkte jeg skulle komme med et lit innlegg,kankje lysten velter seg på igjen;-)

Ja nå er snart en lang sommerferie over,men du verden det har vært en fantastisk fin sommer..
Vi har vært 2 uker i Tyrkia og det var en kjempefin tur vi storkosa oss..Så var vi 1 uke på Oppdal,der vi tok og kjørte oss en tur til Hunderfossen med guttene..Var der i 2 dager,har ikke vært der før..men du verden for en fin park.
.
Neste Onsdag begynner Martinus på skolen og Aksel i barnehagen,det blir en stor dag for oss alle.Tenk jeg har en skolegutt,min lille gullgutt er blitt så stor..Så alt er kjøpt inn av sekk,skoleklær,og mateske(star Wars),han gleder seg stort til dette..

Klem
Cathrine

2 kommentarer:

Evami sa...

SÅ koselig at du gir livstegn fra deg Cathrine:)
Deilig med laaaang sommerferie:) Vi hadde bare 3 uker i år,men neste år må det ihvertfall bli 4!!!!
Tyrkia hørtes bra deilig ut,kan tenke meg at det var deilig for både små og store:) Når var dere der? Mamma og pappa har planer om å spandere ferie neste år,og vi har lyst dit.Men er litt skeptisk til varmen!
Har Hunderfossen planer til neste år vi:) Tenkte at kanskje Ulrik var litt liten til å få vært med på noe. Så vi tenker å dra ei helg i juni,sånn at vi slipper unna de værste køene!

MARtinus skolegutt og Aksel barnehagegutt:) Aksel har vært heldig somhar fått vært hjemme med deg i et år ekstra.Ulrik begynte jo i fjor.... Store forandringer i livene deres,men sånn er dte når ungene vokser. Plusteslig så vil de ikke være sammen med oss mere,så vi får nyte mens vi kan,ikke sant?!!!!

BLe kjempeglad jeg når jeg så livstegn fra deg her inne:) Håper å få set litt mere til deg framoover da:) Stor klem fra Eva

Og ja jeg følte meg tøff når jeg sykla nedover bakkene:)

prinsesselinn sa...

Cathrine;
Clarks har kjempegode sko og støvletter, hvis det er det du er ute etter ?
er butikker rundt om kring, oxford street, regent street, covent garden osv...