lørdag 15. mars 2008

God Påske !!!
Da er baksten gjordt klar til vi drar på Oppdal på Onsdagen,har fått god hjelp av Martinus da.. Han er en ypperlig baker. Neste mnd fyller han 5 år,som dere ser så har han fått bursdagsgaven sin på forskudd.(blir jo en ting til,men det aner han ingenting om) Det har vært så bart og fint her nå,så hadde han vokst ut av den gamle. Han ble bra stolt når han fikk den,med hai på og greier.. Ønsker dere alle en riktig fin påske med et flott påskevær...

16 kommentarer:

borghild sa...

Så gode de bollene så ut! Må ærlig innrømme at gjærbakst er noe av det beste jeg får!! Mye bedre enn all verdens kaker, spør du meg! Ok, kanskje ikke bedre enn brownies da, servert varme med vaniljeis, men mye bedre enn kremkaker!!!
Mye fint nedover i bloggen din også, koselige påskeharer og nydelige serviettringer! Jeg savner Kremmerhuset fra når jeg bodde i Trondheim, jeg drømte om å ha ekstrajobb der da jeg studerte, men jeg søkte jo aldri, så kanskje ikke så rart at det aldri ble noe av...:-)
Ha en fin helg!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Det var litt av en bakst! Mmmmm
Ønsker deg en god påske!
:O)

Evami sa...

Skjønner jo at han ble helt i himmelen over ny sykkel... Arti å gi gaver når de visr sann,ekte glede:)

Vart bra sulten når æ så den baksten din..... Synesdet lukter helt hit.... Inspirasjon til å begnne på selv imorra,noe må man jo gjøre idet elendige været:(

God påske til deg:)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
De bollene så gode ut ja;)
Tenker gutten ble stolt med ny sykkel, det er jo selve "livet" til disse guttene det!:) Min gutt sykler snart året rundt han:)
Hos meg skal jeg og kjæresten bare være hjemme å slappe av i påsken. Barna er sørpå hos sine besteforeldre, så her er det ikke akkurat stress:)
Været kunne vel vært bedre, men jeg har fyllt huset med blomster så inne er det vår;)
Ønsker deg en riktig fin påske!
Kos deg masse!
Klem fra chatrine:)

Oleiv Lene sa...

Så godt da!!Nystekte boller nam,nam!!;) Tenkte på bollebaking i dag jeg også, men det endte opp med vaffler;)
Dere får kose dere masse på Oppdal, tror ikke 5-åringen får brukt sykkelen sin der oppe...! Vi snakkes. Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Hei, så deilig å se så fine vår bilder. Gøy med ny sykkel og tenker jeg..
Bollene så fantastisk gode ut!!
God påske...

Min Verden sa...

Oj - du er også kjempeflink. Får litt prestasjonsangst når jeg ser dette flotte som dere masseproduserer. Familien er nok rimelig fornøyd.

Christinas låvebutikk sa...

God påske Cathrine!! Og god tur til oppdal!!! PS: Si til Linn at hun sender meg SMS på det hun lurer på. Jeg får ikke svart henne på blogg! Hils alle kjente!

Zizzi Molde sa...

De bollene så herlige ut! Misunner den lille karen som er ute og sykler, her holder vi på å snø inne :-(
kos dere på Oppdal, og ha en riktig fin påske!

Solstad sa...

Dumpet tilfeldigvis innom her....mmmm...de bollene såg veldig gode ut! ..nå fikk jeg også lyst til å bake :)Flott blogg du har :)

Evami sa...

Heldig og heldig fru Blom.... Vi begynte å pusse opp i september 2005..... Så du kan vel trygt si at det har tatt sin tid,men han er nå igang:) Du vet en maler,han maler sjelden hjemme... Har buksa blitt hengt bort,så er det lettere å hjelpe naboen,enn å ordne hos seg selv:) Men han har kommet på at han skal pusse opp selv,og han har bestemt hvordan det skal være selv..

Med godkjenning selvfølgelig:) Ha ei fin uke:)

Tonje sa...

For noen flotte bilder...og så gode de bollene så ut du...nam nam!
Håper du har hatt en strålende påske=)

Hilsen fra landet sa...

Herlig bakst da! Og moro når barna kan ta ut syklene igjen... men her snør det intenst akkurat nå!!

Evami sa...

Heiann Cathrine:)

HVis du titter in hos meg har du fått en award,fordi at du bestandig leggger igjen så koselige kommentarer hos meg:)

Klem Eva

Lene sa...

Ååå, som du frister, Cathrine!! Mmmmm, en bitteliten smaksprøve er vel lov??? ;) Og så heldig du er, som får hjelp av lille superkokken på kjøkkenet :)

Skjønner godt at du gleder deg til sydligere breddegrader og varme. Vi har virkelig storkosa oss - og jeg lengter tilbake :) Nå er det faktisk meg som er misunnelig på deg som enda har det til gode ;)

Du, så festlige påskekaniner du hadde i innlegget under. Noen skikkelige storsjarmører :)

Ha en finfin dag :)

Klem fra meg :)

Oleiv Lene sa...

heisann!
Vær du sikker, jeg skal ikke bare ta ett glass! Jeg skal kose meg med flere;) Ungene skal bort, jeg er ferdig med og amme, så jeg slipper å ha dårlig samvittighet for noe. Jeg har forhåpentligvis kommet ned i "normalvekt" igjen, og har det vært en fin sommer er jeg muligens litt brun også(og smekker..!). Og jeg SKAL inn i kjolen min! Ikke sist men minst, da er det min tur til å ta en fest også:)
Spennende med studier tenker jeg. Si en dag du har fri, så kan jeg ta meg en tur innom.
ha en fin kveld!